Acer Nitro 5 AN515-58, sepette 29.697 TL

Masaüstü PC'ye geçmem sebebiyle satmıştım. Güzel fiyat bence. Kronik sorunu olmayan bir model. Acer'ın servisinin ram yükseltme ile ilgili saçma sapan sıkıntıları hariç tavsiye ederim.

Geçen hafta A515-46 modelini aldım ikinci el 3050ti 6600h 16gb DDR5 ramli. Malzeme kalitesi ve soğutma gayet iyi ancak fanlar çok ses çıkartıyor bunda da böyle mi bilmiyorum.

Geçen hafta A515-46 modelini aldım ikinci el 3050ti 6600h 16gb DDR5 ramli. Malzeme kalitesi ve soğutma gayet iyi ancak fanlar çok ses çıkartıyor bunda da böyle mi bilmiyorum.
evet yeni nitro 5 lerin hepsinde var 7500 rpme kadar çıkıyor

Acer servisi ram yükseltmede sorun yaşatıyor diyorlar doğrumu ?
16 gb yapmak lazım.

Acer servisi ram yükseltmede sorun yaşatıyor diyorlar doğrumu ?
16 gb yapmak lazım.
Doğru hocam. Yani ben kendim artırmıştım ama o dönem çok şikayet vardı. Servisler garanti dışı bırakıyormuş kullanıcı tarafından ram yükseltilince. En son 6 ay önce falan okumuştum. Halen öyledir muhtemelen.

Doğru hocam. Yani ben kendim artırmıştım ama o dönem çok şikayet vardı. Servisler garanti dışı bırakıyormuş kullanıcı tarafından ram yükseltilince. En son 6 ay önce falan okumuştum. Halen öyledir muhtemelen.
16gb özelleştirme olsaymış mis gibi fiyatmış 9x taksit ile direk cekerdim 8gb üzüyor

İnsanları sürekli tereddütte bırakıyorlar. 16 yapsa hiç düşünmeden al yada servisde sorunsuz yükselt işte.

İnsanları sürekli tereddütte bırakıyorlar. 16 yapsa hiç düşünmeden al yada servisde sorunsuz yükselt işte.
Servis garanti dışı bırakıyor şikayetleri varmış o beni tereddütte bıraktı yoksa cekerdim direk 2025 olmuş yıl hala 8gb ram koyuyorlar şaka gibi cidden

Servis garanti dışı bırakıyor şikayetleri varmış o beni tereddütte bıraktı yoksa cekerdim direk 2025 olmuş yıl hala 8gb ram koyuyorlar şaka gibi cidden
En sorunsuz laptop bu sanırım. Kronik sorunu yok ama gel gör ki servis muhabbetine kafa ağrıtıyor.

Geri