TN panel olmadıktan sonra sıkıntı yok bana göre. Ne bekliyorsunuz laptop panellerinden anlayamadım. O zaman koyalım celeron işlemciyi birde 8K OLED ekranı, kasa kasa yapın işlerinizi, hiç anlamıyorum şu panel işini abartanları. 2 yıl boyunca TN kullandım ona rağmen hiçbir sorun yaşamadım bu kadar şey istemeniz laptoplardan normal değil. Zaten günde 6-10 saat oyun oynayan adam gidip laptop almaz
TN panel olmadıktan sonra sıkıntı yok bana göre. Ne bekliyorsunuz laptop panellerinden anlayamadım. O zaman koyalım celeron işlemciyi birde 8K OLED ekranı, kasa kasa yapın işlerinizi, hiç anlamıyorum şu panel işini abartanları. 2 yıl boyunca TN kullandım ona rağmen hiçbir sorun yaşamadım bu kadar şey istemeniz laptoplardan normal değil.
Katılıyorum, LG nin en ucuzundan TN panelini kullandım, sonrasında AOC un kaliteli IPS ini kullandım şimdide victus ıps i işte. TN e göre kat kat daha iyi ve AOC IPS ile karşılaştırdığımda standart kullandımda ciddi bir fark oluşturmuyor.
Katılıyorum, LG nin en ucuzundan TN panelini kullandım, sonrasında AOC un kaliteli IPS ini kullandım şimdide victus ıps i işte. TN e göre kat kat daha iyi ve AOC IPS ile karşılaştırdığımda standart kullandımda ciddi bir fark oluşturmuyor.
TN panel olmadıktan sonra sıkıntı yok bana göre. Ne bekliyorsunuz laptop panellerinden anlayamadım. O zaman koyalım celeron işlemciyi birde 8K OLED ekranı, kasa kasa yapın işlerinizi, hiç anlamıyorum şu panel işini abartanları. 2 yıl boyunca TN kullandım ona rağmen hiçbir sorun yaşamadım bu kadar şey istemeniz laptoplardan normal değil. Zaten günde 6-10 saat oyun oynayan adam gidip laptop almaz
Beklentimin olup olmaması seni ilgilendirmez kardeşim. Çok beğenmiyorsan çık forumdan zorla tutan yok. Dediğin şeyler kanıtlarınla uyuşmuyor. Kör değilsen görersin paneli, abartma o kadar şu panel işini. Mağarada yaşıyoruz sanki komiksiniz. Panele ''Önemsiz'' dediğimi nerenden uydurdun ?. Size göre celeron işlemcili pc kullanayım ama 8K OLED ekranı olsun yani, tamam kardeşim konu kapandı benim için. Bir laptoptan ne kadar kaliteli bir panel bekliyosan zaten, monitör değil bu
Beklentimin olup olmaması seni ilgilendirmez kardeşim. Çok beğenmiyorsan çık forumdan zorla tutan yok. Dediğin şeyler kanıtlarınla uyuşmuyor. Kör değilsen görersin paneli, abartma o kadar şu panel işini. Mağarada yaşıyoruz sanki komiksiniz. Panele ''Önemsiz'' dediğimi nerenden uydurdun ?. Size göre celeron işlemcili pc kullanayım ama 8K OLED ekranı olsun yani, tamam kardeşim konu kapandı benim için.
Celaron işlemci ile oled ekranı aynı örneğe koyan insan mı ne bileyim?
Seninle tartışacak değilim. Ama anlatayım yine de. Avrupa'da ve yurtdışında insanların bakış açısını.
En çok etkileşimde bulunduğun parçalar en iyisi olmalı. Monitör, klavye ve touchpad. Orada paraya kıyılmaz bu konularda. Eminim klavyeye 200 lira bile odemezsin sen.
O yüzden sırf klavyesinden dolayı thinkpad pahalıdır. Veya çoğu laptopta glass touchpad göremezsin, veya Dell xps veya mac, tercih sebebi ekranlarıdır.
Celaron işlemci ile oled ekranı aynı örneğe koyan insan mı ne bileyim?
Seninle tartışacak değilim. Ama anlatayım yine de. Avrupa'da ve yurtdışında insanların bakış açısını.
En çok etkileşimde bulunduğun parçalar en iyisi olmalı. Monitör, klavye ve touchpad. Orada paraya kıyılmaz bu konularda. Eminim klavyeye 200 lira bile odemezsin sen.
O yüzden sırf klavyesinden dolayı thinkpad pahalıdır. Veya çoğu laptopta glass touchpad göremezsin, veya Dell xps veya mac, tercih sebebi ekranlarıdır.
O zaman git Türkiye'den zorla tutan yok kardeşim, Merak etme şuan 4K IPS bir monitörden yazıyorum, senin gördüğün panellerden çok daha iyilerinde deneyimlerim oldu ona rağmen TN çok kötü değil diyorum yaşın kadar bilgisayar deneyimimin olduğunu iddia edebilirim. AMD Athlon XP 2500 ile başladım yolculuğa sen tahmin edebilirsin güzel kardeşim . Donanımın iyi olmadıktan sonra aksesuarların bir önemi yok. 6-10 saat oyun oynayan adam laptop almaz gider masaüstü alır . Laptop ekranından ne bekliyosunki zaten ?. Monitör felan mı bu. Benle istesen bile tartışamassın zaten, o seviyede bilgi birikimine sahip değilsin
O zaman git Türkiye'den zorla tutan yok kardeşim, Merak etme şuan 4K IPS bir monitörden yazıyorum, senin gördüğün panellerden çok daha iyilerinde deneyimlerim oldu ona rağmen TN çok kötü değil diyorum yaşın kadar bilgisayar deneyimimin olduğunu iddia edebilirim. AMD Athlon XP 2500 ile başladım yolculuğa sen tahmin edebilirsin güzel kardeşim . Donanımın iyi olmadıktan sonra aksesuarların bir önemi yok. 6-10 saat oyun oynayan adam laptop almaz gider masaüstü alır . Laptop ekranından ne bekliyosunki zaten ?. Monitör felan mı bu. Benle istesen bile tartışamassın zaten, o seviyede bilgi birikimine sahip değilsin
Hocam siz de guzel bilgiler paylasmissiniz elbette ve hepimiz isterdik ki mesela zephyrus falan alabilelim en azindan ama onemli olan butce. Paramiz cikismazsa guzel panele ekrana falan sahip laptoplar alamayiz.
Sizin benzer butcede farkli dusunulebilecek oneriniz varsa ama duymak isterim. Veya yuksek butcede.