Yardım Acer Predator Helios Neo 16nın performansları normal mi?

OneMqn

80+
Reaksiyon skoru
20
Öncelikle selamlar acer predator helios neo 16 almıştım, ürün elime bugün ulaştı ve kurdum ancak aldığım performans beni tatmin etmedi sanki bir şeyler ters. Yeteri kadar bilgim olmadığı içinde kesin bir yere de varamıyorum. Bu yüzden yardımınıza ihtiyaç duyuyorum.
Ürünün özelliklerine burdan bakabilirsiniz: https://www.hepsiburada.com/acer-pr...ming-bilgisayar-nh-qlvey-003-p-HBCV00005CDKC9

Gelelim performans kısmına şuanda valorantı ve cinebenchi kurabildiğimden performansları bir tek onlarda gösterebileceğim.

cinebench  .png
valo1 2024-09-14 221556.png
valo 2.png
valo 3.png

Öncelikle selamlar acer predator helios neo 16 almıştım, ürün elime bugün ulaştı ve kurdum ancak aldığım performans beni tatmin etmedi sanki bir şeyler ters. Yeteri kadar bilgim olmadığı içinde kesin bir yere de varamıyorum. Bu yüzden yardımınıza ihtiyaç duyuyorum.
Ürünün özelliklerine burdan bakabilirsiniz: https://www.hepsiburada.com/acer-pr...ming-bilgisayar-nh-qlvey-003-p-HBCV00005CDKC9

Gelelim performans kısmına şuanda valorantı ve cinebenchi kurabildiğimden performansları bir tek onlarda gösterebileceğim.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
1x16 dır ram büyük ihtimalle
16 gb ram al uyumlu performans baya artar

Cinebech buglanmis gibi bir daha yapman gerek
tamamdır en kısa sürede yapacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet onu yapmayı planlıyorum ama kendim yapsam garanti kapsamından çıkıcak. Garantiye götürsem 2-3 hafta beklemek zorudna kalacağım. öyle kötü bir ynaı var
Bir de şey soracaktım sıcaklıklar normal mi çünkü sıvı metal termal macun uygulanmış bu cihazda ve bazı cihazlarda kötü uygulandığı söyleniyor. Bu performansa göre bi çıkarım yapabilir misin iyi mi kötü mü diye?

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
bu arada valorantta en yüksek ayarlarda 2kda test ettim

tamamdır en kısa sürede yapacağım

evet onu yapmayı planlıyorum ama kendim yapsam garanti kapsamından çıkıcak. Garantiye götürsem 2-3 hafta beklemek zorudna kalacağım. öyle kötü bir ynaı var
Bir de şey soracaktım sıcaklıklar normal mi çünkü sıvı metal termal macun uygulanmış bu cihazda ve bazı cihazlarda kötü uygulandığı söyleniyor. Bu performansa göre bi çıkarım yapabilir misin iyi mi kötü mü diye?

bu arada valorantta en yüksek ayarlarda 2kda test ettim
gpu sıcaklığı yüksek geldi sadece servise gönderirsen onu da not düşebilirsin

gpu sıcaklığı yüksek geldi sadece servise gönderirsen onu da not düşebilirsin
tamamdır götürürsem onu da eklerim bide işlemci bazen çok yüksek watt çekiyor yer yer 80-90 wattlara çıkıyor ona limit koymama gerek var mı?

DDR5 anakartlarda o önemli değil ki, DDR5'in tek slotu zaten dual band tek başına, laptoplarda durum nasıldır emin değilim ama muhtemelen aynıdır.

tamamdır götürürsem onu da eklerim bide işlemci bazen çok yüksek watt çekiyor yer yer 80-90 wattlara çıkıyor ona limit koymama gerek var mı?
bence gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,963
Üyeler
183,928
Son üye
arrosando
Geri