Acer teknik servis nasıl ?

TqCNZ

80+
Reaksiyon skoru
10
Acer laptopumu durduk yere kapanıp tekrar açılmadığı için teknik servise gönderdim , daha sonra biraz araştırma yaptığımda Acer teknik servisin çok kötü olduğunu ve çok geç ürünü gönderdiklerini gördüm . Öğrenciyim sınava hazırlanıyorum ve bilgisayara çok ihtiyacım oluyor ne kadar sürede yaparlar yada yaparlar mı ? Garantisi devam ediyor hiç açılmadı , sıvı teması darbe vs. alamadı.

Acer laptopumu durduk yere kapanıp tekrar açılmadığı için teknik servise gönderdim , daha sonra biraz araştırma yaptığımda Acer teknik servisin çok kötü olduğunu ve çok geç ürünü gönderdiklerini gördüm . Öğrenciyim sınava hazırlanıyorum ve bilgisayara çok ihtiyacım oluyor ne kadar sürede yaparlar yada yaparlar mı ? Garantisi devam ediyor hiç açılmadı , sıvı teması darbe vs. alamadı.
aynısı benim başıma geldi. ürünü gönderdikten sonra pek takip edemiyorsun ama 2 hafta içinde tamir edilip gelmişti.

aynısı benim başıma geldi. ürünü gönderdikten sonra pek takip edemiyorsun ama 2 hafta içinde tamir edilip gelmişti.
Böyle olursa sıkıntı yok ama çoğu kişi benimle aynı sorunu yaşayıp anakart değişimi diye aylarca bekletilmiş ondan bir tık endişelendim galiba bu işler şansa bağlı biraz

Hocam dönem dönem servisler bozulabilir. Sene 2002 Toshiba servisine 4 bin dolarlık laptopu gönderdim bios şifresini unuttuğum için.

30 İŞ GÜNÜ SONRA GELDİ. :D

Ama Toşhiba servisi hep kötüydü ve şimdi de kötüdür kimse diyemez. Bu diğer markalar için de böyle.

Asus ve samsung servisleri daha iyidir diyebilirim ama.

Böyle olursa sıkıntı yok ama çoğu kişi benimle aynı sorunu yaşayıp anakart değişimi diye aylarca bekletilmiş ondan bir tık endişelendim galiba bu işler şansa bağlı biraz
Aylarca bekletemezler 2 hafta içinde tamir edip yollarlar merak etme

Aylarca bekletemezler 2 hafta içinde tamir edip yollarlar merak etme
Umarım öyle olur mezun senem bu zamana kadar bilgisayar ile çalıştım bir anda gidince derslerim aksadı ne kadar erken gelirse o kadar iyi

Geri