Muhammedburak53
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 252
arkadaşlar assetto corsa oyunum var ben serbest e5 gibi haritalar arıyorum yada dlc gibi şeylerse hangisini almalıyım ?
indirip ne yapmam gerekiyor hocam ?
hocam ?
indirip ne yapmam gerekiyor hocam ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam ?
forum.donanimarsivi.com
hocam fotğraflardaki dosylarla sizin attığınız dosya aynı olmadığı için hangisine atacağımı anlamadımRehber - Assetto Corsa Basitçe MOD/Pack Kurulum Rehberi (GÜNCELLENDİ)
Selamlar Donanım Arşivi, bu rehberimdeki amacım Assetto Corsa'yı yeni yüklemiş arkadaşlarımıza yardımcı olmak, 15 dakikalık atlamadan izlenmesi gereken videolardan kurtarmak. İsterseniz yavaştan rehberimize başlayalım. 1) Content Manager Kurulumu / Oyunun berbat ana menüsünden kurtuluş: ㅤ...forum.donanimarsivi.com
content manager yüklü mü?hocam fotğraflardaki dosylarla sizin attığınız dosya aynı olmadığı için hangisine atacağımı anlamadım
yok değilcontent manager yüklü mü?
kanka rehber atmış arkadaş ona detaylı bakarsan seviniriz. Orda bütün yönergeler mevcut.İyi oyunlar.yok değil
şuan yükledim ztn teşekkürlerkanka rehber atmış arkadaş ona detaylı bakarsan seviniriz. Orda bütün yönergeler mevcut.İyi oyunlar.
hocam crash hatasını geçemiyorum dediği uygulamalar da işe yaramadıkanka rehber atmış arkadaş ona detaylı bakarsan seviniriz. Orda bütün yönergeler mevcut.İyi oyunlar.
hocam dediğiniz uygulamalar ile de crash hatası geliyorRehber - Assetto Corsa Basitçe MOD/Pack Kurulum Rehberi (GÜNCELLENDİ)
Selamlar Donanım Arşivi, bu rehberimdeki amacım Assetto Corsa'yı yeni yüklemiş arkadaşlarımıza yardımcı olmak, 15 dakikalık atlamadan izlenmesi gereken videolardan kurtarmak. İsterseniz yavaştan rehberimize başlayalım. 1) Content Manager Kurulumu / Oyunun berbat ana menüsünden kurtuluş: ㅤ...forum.donanimarsivi.com