Kartında sıkıntı var 0 fps gösteriyor kendini kullanmıyor.Hocam iki Dakikalık test Normalmi Değerler Sizce Bu kart 3060 eagle 12 oc modeli
Hatalı bu testteki her şey, ne güç durumu ne FPS.Hocam iki Dakikalık test Normalmi Değerler Sizce Bu kart 3060 eagle 12 oc modeli
Ss lik değil olay zaten 40 derecede normal değil. Driver silip tekrar kurup deneyin.hocam ss de bölye anlamadım![]()
hocam lightshot ile alıyorum normalde 79 derece felan ama ss alınca 39 yazıyor çözemedim suan telefondan çektim atacağımHatalı bu testteki her şey, ne güç durumu ne FPS.
Hatalı bu testteki her şey, ne güç durumu ne FPS.
Bak şimdi olması gereken test işte.hocam lightshot ile alıyorum normalde 79 derece felan ama ss alınca 39 yazıyor çözemedim suan telefondan çektim atacağım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sıcaklığı normal değil eagle tamam ısınan bir kart ama bu kadar değil. benim asus dual 3060 max 68 dereceyşi gördü arada bu kadar fark olmaz benceNormalmi hocam ?
Bir tık fazla gibi, Eagle genel olarak soğutması düşük zaten.Normalmi hocam ?
Sen fazla ucuza almışsın zaten o fiyata o kadar olur diyelimTamamdır Hocam Sanırım geri vermeme gerek yoktur diye düşünüyourm 4000 TL ye aldım