mirac23433434
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 18000
Arkadaşlar 18k bütçem var oyun oynamak için laptop arıyorum. Önerileriniz yazarsanız güzel olur. Bı kaç gün içinde almam lazım
Bunu öneririm yükseltme yapman gerekiyor ama haberin olsun öncelikle ssd yükseltmesi sonra ramArkadaşlar 18k bütçem var oyun oynamak için laptop arıyorum. Önerileriniz yazarsanız güzel olur. Bı kaç gün içinde almam lazım
arkadaşa katılıyorum, ssd 500gb yeterli olacaktır ama kişiden kişiye değişiyor. Ram de 500tl fln . Ekran kartı kaç watt bulamadım, ama 3050 den iyidir.Bunu öneririm yükseltme yapman gerekiyor ama haberin olsun öncelikle ssd yükseltmesi sonra ram
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.garajonline.com.tr
Ekran kartı 90warkadaşa katılıyorum, ssd 500gb yeterli olacaktır ama kişiden kişiye değişiyor. Ram de 500tl fln . Ekran kartı kaç watt bulamadım, ama 3050 den iyidir.
o zaman güzelEkran kartı 90w
Sağol knk sipariş verdimBunu öneririm yükseltme yapman gerekiyor ama haberin olsun öncelikle ssd yükseltmesi sonra ram
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.garajonline.com.tr
Hayırlı olsun kanka dediklerimi unutmaSağol knk sipariş verdim
TamamdırHayırlı olsun kanka dediklerimi unutma