hocam yeniden yükledim yok hala 0x00007b hatası varOyun tam anlamıyla yüklenmemiş olabilir dosya bütünlüğünü doğrulama yapın. Olmazsa güvenlik duvarını kapatıp deneyin.
hocam monitör aldım ondan sonra oyunu açım dedim yokSistemde herhangi bir değişiklik yaptınız mı OC gibi yeni parça takmakta olabilir tam olarak ne zaman başladı çünkü sanırım oyunun Anti Hile programı arıza veriyor
hocam volume 3 dosyası nerden bulcam sildim system32 denSistemde herhangi bir değişiklik yaptınız mı OC gibi yeni parça takmakta olabilir tam olarak ne zaman başladı çünkü sanırım oyunun Anti Hile programı arıza veriyor
hocam monitör aldım ondan sonra oyunu açım dedim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam volume 3 dosyası nerden bulcam sildim system32 den
yok hopcam olmuyo device harddisk volum 3 system32 vcruntime 140_1.dll hatasıbirde bunu dene bakalım olacak mı
EAC o dosyayı güvenli bulmuyor sanırım sistemde virüs var KVRT ile tüm diskleri seç tarama yapyok hopcam olmuyo device harddisk volum 3 system32 vcruntime 140_1.dll hatası
hocam kaspersky var girmesi zorEAC o dosyayı güvenli bulmuyor sanırım sistemde virüs var KVRT ile tüm diskleri seç tarama yap
hocam çözüm olarak w11 e geçtim düzeldi sizce kalıyımı yoksa geri döneyimi performans açısından fark varmıEAC o dosyayı güvenli bulmuyor sanırım sistemde virüs var KVRT ile tüm diskleri seç tarama yap
Var 11 sıkıntılı halahocam çözüm olarak w11 e geçtim düzeldi sizce kalıyımı yoksa geri döneyimi performans açısından fark varmı
ne gibi sıkıntılar vardır hocam gördüğüm kadarıyla 2kda daha iyi sonuç veriyorVar 11 sıkıntılı hala
Son güncellemesi nvidia da fps düşürüyor sen düşün iştene gibi sıkıntılar vardır hocam gördüğüm kadarıyla 2kda daha iyi sonuç veriyor