Berat_Akpunar
80+ Bronze
- Katılım
- 6 Temmuz 2020
- Mesajlar
- 769
- Reaksiyon skoru
- 146
.webp formatında değil normal png formatında bu fotoğraflar çok eski fakat bir kaçı açılıyor geri kalanları açılmıyor.Fotoğrafı nereden kaydettiniz? Eğer herhangi bir website üzerinden kaydettiyseniz ve .webp formatını .png yaparsanız açılmıyor.
O zaman bilmiyorum hocam ben genelde fotoğraf kaydettiğimde .png yapınca böyle oluyordu. Umarım çözüm bulursunuz..webp formatında değil normal png formatında bu fotoğraflar çok eski fakat bir kaçı açılıyor geri kalanları açılmıyor.
Baya video izledim çözümü yok gibi ya ama yine de eyw hocamO zaman bilmiyorum hocam ben genelde fotoğraf kaydettiğimde .png yapınca böyle oluyordu. Umarım çözüm bulursunuz.
farklı programlarla denedinizmi?Alıntıyı görüntüle Görseli açtığım zaman böyle diyor, bunu nasıl açabilirim ?
denedim fakat yine açılmıyor, sizin önerebileceğiniz bir çözüm yönetimi var mı ?farklı programlarla denedinizmi?
açıkçası resimde ne olduğunu hatırlamıyorum çok fazla bundan var, atabilirim size ama istiyorsanız özelden iletişime geçelimÖzel değilse resmi biryere yükleyip atabilirseniz daha detaylı inceleyebilirim
valla hocam resim uzun süre açılmamaış diskte kalmışsa bad sactor falan çöp olabiliyordenedim fakat yine açılmıyor, sizin önerebileceğiniz bir çözüm yönetimi var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
açıkçası resimde ne olduğunu hatırlamıyorum çok fazla bundan var, atabilirim size ama istiyorsanız özelden iletişime geçelim
hiç kurtarılma şansı yok mu hocamvalla hocam resim uzun süre açılmamaış diskte kalmışsa bad sactor falan çöp olabiliyor
araştırın hocam 5 10 program deneye deneye kurtardımhiç kurtarılma şansı yok mu hocam
peki hocam teşekkür ederimaraştırın hocam 5 10 program deneye deneye kurtardım
bana özel olmayan 1 tanesini atarmısınızaraştırın hocam 5 10 program deneye deneye kurtardım