Neler Yeni

Yardım Adaptive sync Hakkında soru

syngin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğit Engin
selam dostlar msi mag256 f modelinde monitör aldım monitörler hakkında pek bilgi sahibi değilim adaptive sync var monitörümde ekran kartım ise rtx2060 adaptive sync kullanmak için herhangi bir işlem yapmalı mıyım yoksa zaten açık mı oluyor yardım edebilirseniz sevinirim

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,697
İsim
Mehmet Aslan
selam dostlar msi mag256 f modelinde monitör aldım monitörler hakkında pek bilgi sahibi değilim adaptive sync var monitörümde ekran kartım ise rtx2060 adaptive sync kullanmak için herhangi bir işlem yapmalı mıyım yoksa zaten açık mı oluyor yardım edebilirseniz sevinirim
monitör kontrol panelinden özelliği aktif edebilirsiniz. Hiç dokunmadıysanız muhtemelen kapalı gelmiştir.

Suprağ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
sss sss
arkasındakı tuslardan sync ozelligini ac ondan sonra nvdia denetim masasından gsync ayarları tam ekranı sec ve asasındaki kutucugu isaretle ve kaydet

syngin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğit Engin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkasındakı tuslardan sync ozelligini ac ondan sonra nvdia denetim masasından gsync ayarları tam ekranı sec ve asasındaki kutucugu isaretle ve kaydet
dostum arkasındaki tuşlardan adaptive sync açtım ancak denetim masaında gsync yerini bulamadım pek anlamıyorum bu işlerden nasıl açacağımı tarif edebilir misin yanıtın için teşekkürler

Suprağ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
sss sss
dostum arkasındaki tuşlardan adaptive sync açtım ancak denetim masaında gsync yerini bulamadım pek anlamıyorum bu işlerden nasıl açacağımı tarif edebilir misin yanıtın için teşekkürler
hmmm sana ulasabilecegim bir mecra var mı

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,697
İsim
Mehmet Aslan
Denetim masasından uğraşmana gerek yok , ikisi de aynı işe yarıyor , panelden açınca oda aktif olmuştur.

syngin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğit Engin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Denetim masasından uğraşmana gerek yok , ikisi de aynı işe yarıyor , panelden açınca oda aktif olmuştur.
internette baktığımda adaptive synci monitörden açınca denetim masasında set up gsync diye bir yer açılıyor bende o açılmıyor neden olabilir

Top Bottom