Neler Yeni

🔥İndirim 🔥ADATA XPG D41 RGB 8GB 450 TL 16 GB 827 TL(Nays İLE)🔥

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Ben de pek bilgi bulamadım. Yeni yeni üretiliyor olabilir belki, bendeki ramler 2023 Şubatın ilk haftasında üretilmiş mesela. Ancak net bir bilgim yok, tahminimce öyle olabilir.
En iyisi denemek. Ben 3733 e zorlayacağım. Bakalım ne olucak.

Utku16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Hüseyin
Ben 16+16 aldım belki başka çıkar :) Her yerden ümitlenmeye çalışıyorum. :D
ben vatan bilgisayardan 16+16 aldım windows 11 kullandığımdan cipini öğrenemedim
bir türlü overlock yapamadım normal standart hızda cl18 3600 hz xmp profilinde kullanıyorum
balistik ramler voltaj vermeden overclock oluyordu
sanki biraz pişmanım :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet
Evet 8+8 aldım ikisi de Micron F-Die.
Nereden kontrol ediyoruz link var mı ya virüslüdür diye indirmedim diğer linklerden
birde ramlerden ikisininde rgbleri çalışıyordu pcyi kapattım spora gittim geldi bir tanesini rgb ışığı yanıyor neden

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,098
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Nereden kontrol ediyoruz link var mı ya virüslüdür diye indirmedim diğer linklerden
birde ramlerden ikisininde rgbleri çalışıyordu pcyi kapattım spora gittim geldi bir tanesini rgb ışığı yanıyor neden
Ben buradan indirdim. Google virüs uyarısı veriyor o yüzden Mozilla kullandıım. Çıkart tak yap ramleri düzelir diye düşünüyorum. Ya da Armoury Crate indir, bu program üzerinden ramlerin RGB'sini kontrol edebiliyorsun. Rengini vesaire değiştirince kendine gelir belki. Olmadı iade edersin.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Top Bottom