- En İyi Cevap
- 101
Dahası
Evet 8+8 aldım ikisi de Micron F-Die.8gb mı aldın sen ?
Evet 8+8 aldım ikisi de Micron F-Die.8gb mı aldın sen ?
Ben 16+16 aldım belki başka çıkarEvet 8+8 aldım ikisi de F-Die.
En iyisi denemek. Ben 3733 e zorlayacağım. Bakalım ne olucak.Ben de pek bilgi bulamadım. Yeni yeni üretiliyor olabilir belki, bendeki ramler 2023 Şubatın ilk haftasında üretilmiş mesela. Ancak net bir bilgim yok, tahminimce öyle olabilir.
Yapabilirsen haber ver belki ben de denerim.En iyisi denemek. Ben 3733 e zorlayacağım. Bakalım ne olucak.
denedikten sonra haber verirmisinizBen 16+16 aldım belki başka çıkarHer yerden ümitlenmeye çalışıyorum.
![]()
Boş zaman bulunca deneyeceğim. Ama okmazsa da canı sağolsun ramlerin çok ciciler.Yapabilirsen haber ver belki ben de denerim.
Birazdan takarım dostum.denedikten sonra haber verirmisiniz![]()
B450 msi gaming plus max le şuan 3600mhz 1.39v sorunsuz kullanıyorum. Ama uzun kullanımda bi sorun yaratır mı bilmiyorumEn iyisi denemek. Ben 3733 e zorlayacağım. Bakalım ne olucak.
Timingler nasıl hocam?B450 msi gaming plus max le şuan 3600mhz 1.39v sorunsuz kullanıyorum. Ama uzun kullanımda bi sorun yaratır mı bilmiyorum
ben vatan bilgisayardan 16+16 aldım windows 11 kullandığımdan cipini öğrenemedimBen 16+16 aldım belki başka çıkarHer yerden ümitlenmeye çalışıyorum.
![]()
Nereden kontrol ediyoruz link var mı ya virüslüdür diye indirmedim diğer linklerdenEvet 8+8 aldım ikisi de Micron F-Die.
Ben buradan indirdim. Google virüs uyarısı veriyor o yüzden Mozilla kullandıım. Çıkart tak yap ramleri düzelir diye düşünüyorum. Ya da Armoury Crate indir, bu program üzerinden ramlerin RGB'sini kontrol edebiliyorsun. Rengini vesaire değiştirince kendine gelir belki. Olmadı iade edersin.Nereden kontrol ediyoruz link var mı ya virüslüdür diye indirmedim diğer linklerden
birde ramlerden ikisininde rgbleri çalışıyordu pcyi kapattım spora gittim geldi bir tanesini rgb ışığı yanıyor neden
Benim de F.Ben buradan indirdim. Google virüs uyarısı veriyor o yüzden Mozilla kullandıım. Çıkart tak yap ramleri düzelir diye düşünüyorum. Ya da Armoury Crate indir, bu program üzerinden ramlerin RGB'sini kontrol edebiliyorsun. Rengini vesaire değiştirince kendine gelir belki. Olmadı iade edersin.