Satmak istesem kaçtan satılır bu 880'den aldım tanesini 16gbların 200TL nays cashback geldi
Hangi şehirdesiniz ?Satmak istesem kaçtan satılır bu 880'den aldım tanesini 16gbların 200TL nays cashback geldi
Satmak istesem kaçtan satılır bu 880'den aldım tanesini 16gbların 200TL nays cashback geldi
Hangi şehirdesiniz ?Satmak istesem kaçtan satılır bu 880'den aldım tanesini 16gbların 200TL nays cashback geldi
Şimdiden F-Die'ların hayırlı olsun.Kargo geldi bana ama denemedim daha.
Neden herkese f die çıktı onu anlamadım. Adamlar ayarlamışlar herhalde çipleri.Şimdiden F-Die'ların hayırlı olsun.![]()
Günahlarını almamak lazım ancak fiyatın düşük olmasını da göz önünde bulundurursak söylediğin olası duruyor.Neden herkese f die çıktı onu anlamadım. Adamlar ayarlamışlar herhalde çipleri.
istHangi şehirdesiniz ?
Çok mu kötü niye böyle diyor herkes? biriside bilgilendirmek amaçlı bir şey dese keşkeŞimdiden F-Die'ların hayırlı olsun.![]()
Normal kullanımda bir farkı olmaz. Ancak ram çipi iyi olunca overclock potansiyeli daha yüksek oluyor, kötü olunca da daha düşük oluyor. Micron F Die çipler bildiğim kadarıyla overclock anlamında kötü oluyor, yani kötü bir çip.ist
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok mu kötü niye böyle diyor herkes? biriside bilgilendirmek amaçlı bir şey dese keşke
Overclock içinse sadece pek umrumda değil o zaman zaten 3200mhz destekliyor anakartım, bence 3600 falan olur o kadar kötü değildir denendiği zamanNormal kullanımda bir farkı olmaz. Ancak ram çipi iyi olunca overclock potansiyeli daha yüksek oluyor, kötü olunca da daha düşük oluyor. Micron F Die çipler bildiğim kadarıyla overclock anlamında kötü oluyor, yani kötü bir çip.
3400 yaparsanız dua edin deniyor araştırdığım kadarıyla. Ancak bizzat denemedim.Overclock içinse sadece pek umrumda değil o zaman zaten 3200mhz destekliyor anakartım, bence 3600 falan olur o kadar kötü değildir denendiği zaman
Ben bu çiple alakalı neredeyse hiçbir kaynak bulamadım. Piyasada hiç yok neredeyse.3400 yaparsanız dua edin deniyor araştırdığım kadarıyla. Ancak bizzat denemedim.
Ben de pek bilgi bulamadım. Yeni yeni üretiliyor olabilir belki, bendeki ramler 2023 Şubatın ilk haftasında üretilmiş mesela. Ancak net bir bilgim yok, tahminimce öyle olabilir.Ben bu çiple alakalı neredeyse hiçbir kaynak bulamadım. Piyasada hiç yok neredeyse.
8gb mı aldın sen ?Ben de pek bilgi bulamadım. Yeni yeni üretiliyor olabilir belki, bendeki ramler 2023 Şubatın ilk haftasında üretilmiş mesela. Ancak net bir bilgim yok, tahminimce öyle olabilir.