🔥İndirim 🔥ADATA XPG D41 RGB 8GB 450 TL 16 GB 827 TL(Nays İLE)🔥

Kargo geldi bana ama denemedim daha.

Kargo geldi bana ama denemedim daha.
Şimdiden F-Die'ların hayırlı olsun.
3954-pepeoverthink.png

530 TL'ye 3 hafta önce vatandan aldım micron çıktı bende

ist
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok mu kötü niye böyle diyor herkes? biriside bilgilendirmek amaçlı bir şey dese keşke
Normal kullanımda bir farkı olmaz. Ancak ram çipi iyi olunca overclock potansiyeli daha yüksek oluyor, kötü olunca da daha düşük oluyor. Micron F Die çipler bildiğim kadarıyla overclock anlamında kötü oluyor, yani kötü bir çip.

Normal kullanımda bir farkı olmaz. Ancak ram çipi iyi olunca overclock potansiyeli daha yüksek oluyor, kötü olunca da daha düşük oluyor. Micron F Die çipler bildiğim kadarıyla overclock anlamında kötü oluyor, yani kötü bir çip.
Overclock içinse sadece pek umrumda değil o zaman zaten 3200mhz destekliyor anakartım, bence 3600 falan olur o kadar kötü değildir denendiği zaman

Overclock içinse sadece pek umrumda değil o zaman zaten 3200mhz destekliyor anakartım, bence 3600 falan olur o kadar kötü değildir denendiği zaman
3400 yaparsanız dua edin deniyor araştırdığım kadarıyla. Ancak bizzat denemedim.

Ben bu çiple alakalı neredeyse hiçbir kaynak bulamadım. Piyasada hiç yok neredeyse.
Ben de pek bilgi bulamadım. Yeni yeni üretiliyor olabilir belki, bendeki ramler 2023 Şubatın ilk haftasında üretilmiş mesela. Ancak net bir bilgim yok, tahminimce öyle olabilir.

Geri