Çözüldü✓ Adata XPG Spectrix S40G RGB SSD

Hocam sorunlu diye dedim, Kingston A2000 ya da SX8200 Pro öneririm.

SX 8200 Pro bakınız.

Sorunlu değil. Sadece soğumuyor. Üstteki plakayı pasif soğutucu gibi göstermişler ama plastik. Soğutmaya bir katkısı yok. Aksine yük oluyor. SSD de RGB olmayıversin.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar, şöyle bir şey okudum kingston a2000 de klonlama gibi bir şey varmış program ile. Benim şuan sata ssd ye windows kurulu diyelim ki m2 ye a2000 ssd yi aldım. Satadaki bütün her şeyi (windows dahil) klonlayabiliyor muyuz bu program sayesinde yoksa illa format şart mıdır? Eğer böyle bir kolaylık varsa direk alırım yani kaliteli ve uzun ömürlü olduğunu duymuştum birçok yerde. @KeremMm @zbabomen @Asag @malleo

Son düzenleme:
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar, şöyle bir şey okudum kingston a2000 de klonlama gibi bir şey varmış program ile. Benim şuan sata ssd ye windows kurulu diyelim ki m2 ye a2000 ssd yi aldım. Satadaki bütün her şeyi (windows dahil) klonlayabiliyor muyuz bu program sayesinde yoksa illa format şart mıdır? Eğer böyle bir kolaylık varsa direk alırım yani kaliteli ve uzun ömürlü olduğunu duymuştum birçok yerde. @KeremMm @zbabomen @Asag @malleo
O tarz bir şey hiç denemedim. Varsa öyle bir program işe yarıyordur diye tahmin ediyorum. A2000 de iyidir. Aynı fiyata denk getirebilirseniz SX8200 Pro alın.

S40G aldım. Sıfır sistem topladım 1 haftalık. Masaüstünde ve oyundayken takılmalar yaşıyorum. Sizce SSD kaynaklı mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,225
Üyeler
191,047
Son üye
aslihanozn
Geri