Neler Yeni

ADİDAS mont 1100 tl yapışın

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
bu monta para verenin aklını ( mont da değil de neyse )

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,427
İsim
Mert Can Ergün
Su geçirmesin sıcak tutar mı

SadeceSeyf

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
durgod reis
bu monta para verenin aklını ( mont da değil de neyse )
harbiden he şu yorumu görünce iptal edip hemen

şu harika montu aldım. zıcacık tutar kalın kalın giyeriz.

aynı fiyata denk geldi neredeyse öff monta bak ne mont be arsen wenger böyle mont giymemiştir lcw kalitesi!

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,409
İsim
Berk
fırsat olduğu için tükenebiliyor. bak ben gördüm aldım.
Hocam beden stoklarına göre fiyatlar değişiyor siz 2XL stoğundaki son ürünü alınca diğer bedenlerin fiyatına geçmiş anladığım kadarıyla. Alırken bedeni kontrol ettiyseniz problem yok, iyi fiyat.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,064
İsim
göksel yurtcan
hocam bu montla adanada bile durulmaz soğuktan teknoloji falan bu muhabbetleri geç bu mont değil ceket lcwye laf ediyorsun adidasın süper kaliteli olduğunu falanmı sanıyorsun ayrıca bu montu beğenenin gözünün ayarı yoktur bilip bilmeden insanlara artistlik yapma pişman olursun

Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
durgod reis
hocam bu montla adanada bile durulmaz soğuktan teknoloji falan bu muhabbetleri geç bu mont değil ceket lcwye laf ediyorsun adidasın süper kaliteli olduğunu falanmı sanıyorsun ayrıca bu montu beğenenin gözünün ayarı yoktur bilip bilmeden insanlara artistlik yapma pişman olursun
hocam sen lcw defacto 5 kiloluk montla dolaşmaya devam et ya boşver adidas kaliteli mi değil mi, teknolojisini falan. beğeni konusu kişisel gözü yoktur falan hayırdır ya sen nur yerlitaş falan mısın?

bak mesela buda ördek tüyü. hemde gıdık ördek tüyü. gayet kaliteli ve ince gözüktüğü halde 5 kiloluk lcw monttan 5 kat daha iyi soğuktan koruyan bir mont ama ben rengini beğenmediğim için almadım. yani beğeni kişiseldir. boş yapmayın yahu alan aldı zaten salın

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,064
İsim
göksel yurtcan
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
hocam sen lcw defacto 5 kiloluk montla dolaşmaya devam et ya boşver adidas kaliteli mi değil mi, teknolojisini falan. beğeni konusu kişisel gözü yoktur falan hayırdır ya sen nur yerlitaş falan mısın?

bak mesela buda ördek tüyü. hemde gıdık ördek tüyü. gayet kaliteli ve ince gözüktüğü halde 5 kiloluk lcw monttan 5 kat daha iyi soğuktan koruyan bir mont ama ben rengini beğenmediğim için almadım. yani beğeni kişiseldir. boş yapmayın yahu alan aldı zaten salın
bak dingil herif benim lcw mont giydiğimi Allah mı söyledi sana hayatımda lcw ceket/mont giymemişim bana laf yapıyorsun git kendi itopyanda yaşa dingil herif

Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
durgod reis
Uygunsuz davranış
Alın gözünüz gönlünüz mont görsün. Gerçi bu biraz kaban tarzı ama çok klass
Sepette 1600 TL
ay ilk defa mont gördüm. reflektör niyetine maşallah.

baya iyi he.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bak dingil herif benim lcw mont giydiğimi Allah mı söyledi sana hayatımda lcw ceket/mont giymemişim bana laf yapıyorsun git kendi itopyanda yaşa dingil herif
yavaş gel. ağır geldi kaldıramıyorsan ezikliği susup oturacaksın. öyle küfür hakaret falan monttan önce kendi kaliteni belli edersin sen.

Ekler

• aynn.jpg
    aynn.jpg
    68.9 KB · Hit: 88
Son düzenleme:
ay ilk defa mont gördüm. reflektör niyetine maşallah.

baya iyi he.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yavaş gel. ağır geldi kaldıramıyorsan ezikliği susup oturacaksın. öyle küfür hakaret falan monttan önce kendi kaliteni belli edersin sen.
Aman görmemişin biri adidas mont almış. Kenar mahalle köşelerinde adidas eşofman giyip elinde tesbihle mi geziyorsun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,385
Üyeler
167,970
Son üye
Emirr20
Top Bottom