Adobe Photoshop Logo tasarımı YARDIM GEREK

Reaksiyon skoru
4
resim_2023-09-22_201817410.png
Şu limbo logosu gibi bir logoya ihtiyacım var Photoshop'ta hangi adımları izleyebilirim youtubedaki türkçe kaynaklar çok yetersiz kalıyor ne yapacağımı bilmiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

UP UP UP

Adamı bul, kırp beyaz zemine yapıştır, parlak yuvarlağımsı bul, kırp onu da buraya adamın altına yapıştır üstüne de ne yazacaksan yaz bitsin. 3 Dk en fazla

Adamı bul, kırp beyaz zemine yapıştır, parlak yuvarlağımsı bul, kırp onu da buraya adamın altına yapıştır üstüne de ne yazacaksan yaz bitsin. 3 Dk en fazla
yazının ovalliği? kürenin texture'u? texture nasıl yüklenir bilmiyorum.

Googlede font download yaz. Beğendiğini indir. Çift tıkla aç yükle çıkıyor üstte zaten öyle yüklersin kolay o. Yazının ovalliği photoshop üzerinden olur metini girince yukarıda olması lazım simgesi

Alıntıyı görüntüle Şu limbo logosu gibi bir logoya ihtiyacım var Photoshop'ta hangi adımları izleyebilirim youtubedaki türkçe kaynaklar çok yetersiz kalıyor ne yapacağımı bilmiyorum.

UP UP UP
o bir logo değil hocam, yeşil kağıt texture üzerinde yamulmuş bir yazı :kekw: 5 dk da yaparsınız, photoshopta yazıyı yazın warp effect verip uygun pozisyona getirin arından kağıt texturu ve ışıkları ekleyin

yazının ovalliği? kürenin texture'u? texture nasıl yüklenir bilmiyorum.
paper texture yazıp beğendiğinizi ctrl c ctrl v yapıp blend kısmından screen e getirirseniz aynısı oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,187
Üyeler
192,635
Son üye
etodonmez
Geri