Neler Yeni

Ağ üzerinden nasıl dosya paylaşabilirim (acil ihtiyaç)

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Gökhan Zeyrek
bende 1gbit switch var aynı ağ üzerinden ethernet kablosu ile laptop ile pc arasında dosya aktarımı yapmak istiyorum dosyalar yaklaşık 50-60 gb boyutunda windows üzerinden bunu ek bir program olmadan yapabilir miyim yardımcı olursanız çok sevinirim taşınabilir disk ile yapamam ethernet kablosu ile switchi kullanarak yapabilir miyim yardımcı olursanız cidden çok teşekkürler şuan ciddi ihtiyacım var

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
392
İsim
Eren Bilal Cihan
bende 1gbit switch var aynı ağ üzerinden ethernet kablosu ile laptop ile pc arasında dosya aktarımı yapmak istiyorum dosyalar yaklaşık 50-60 gb boyutunda windows üzerinden bunu ek bir program olmadan yapabilir miyim yardımcı olursanız çok sevinirim taşınabilir disk ile yapamam ethernet kablosu ile switchi kullanarak yapabilir miyim yardımcı olursanız cidden çok teşekkürler şuan ciddi ihtiyacım var
Hocam burda anlatıyor çok zor bişey değil zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Gökhan Zeyrek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam burda anlatıyor çok zor bişey değil zaten
hocam benim dediğim bilgisayardan bilgisayara değil odama internet kablosu çektim odamda ekstradan switch var bu switch üzerinden bilgisayarlarıma interneti dağıtıyorum bu şekilde nasıl yapacağım bu adam videoda internete bağlı değilken şeklinde anlatmış özellikle zaten switch ile kullanacağımı belirttim yani laptoptan masaüstüne bağlamayacağım direk aynı zamanda bilgisayarlar internete de bağlı olcak

Top Bottom