Tam onluk bir soğutucu alabilirsiniz.7500f için gerek var mı vu sogutucuya
Normalde thermalright assassin argb sogutucu alacaktım 1600TL ye ikisi arasında soğutma olarak fark olmaz sanırım öyle diyenler var.Tam onluk bir soğutucu alabilirsiniz.
Bu fiyata 3 fan alıyorsun sıvı soğutma yanında bedavaNormalde thermalright assassin argb sogutucu alacaktım 1600TL ye ikisi arasında soğutma olarak fark olmaz sanırım öyle diyenler var.
İşlemciyi yalan etmişsin5600x vardı bende gecen sinirlendim turbosunu kapatım 4 e sabitledim mis gibi oyunlarda 62 geçmiyor hava sogutucuyla bir fark da göremedim açıkçası.
keşke daha önce yapsaydım fps farkını görmedim bilakis turboda sıcaklıgı artırınca daha kötü fps dalgalanması oluyordu.İşlemciyi yalan etmişsin![]()
Bu tür kelimeler her konuda, her seferinde yazılınca kabak tadı veriyor. Çöp yazılıp yerilmesiyle bedava yazılıp övülmesi aynı anlama gelir.Mübalağa diye bir şey duydunuz mu?
gerek yok , takıl hava soğutmanlaRyzen 5600 için kule tipi soğutucum varken alınır mı?
Deepcool Assasin IV 65 derece tutuyorÇok iyi fiyat. 7800X3D ile oyunda max 70 derece şaşırtıcı, piyasadaki çoğu 360mm 70 derecede tutamaz o işlemciyi...