ilk başta habersiz şekilde ucuz fiyatlı bir şeyin siparişini ver kargo böyle gelcek de sonra ikna olabilirler ben öyle yapmıştım artık en çok sipariş yapan annem oldu xDPc alacağız da kargo işine güvenmiyorlar
Onları nasıl ikna ederim itopya dan alacağım sistemi
Normalde internetten sipariş veren insanlar ama siteyi bilmedikleri için mi anlamadımilk başta habersiz şekilde ucuz fiyatlı bir şeyin siparişini ver kargo böyle gelcek de sonra ikna olabilirler ben öyle yapmıştım artık en çok sipariş yapan annem oldu xD
siparişin geldiği kargo şirketini gösterebilirsin.Normalde internetten sipariş veren insanlar ama siteyi bilmedikleri için mi anlamadım
İtopya ya sordum cevap verirlerse onlara söyleyeceğimsiparişin geldiği kargo şirketini gösterebilirsin
Yaşadığım şehirde mağazası yokmağazasına gidelim de.
işte mağazasına gidelim de güvenmiyorlarsa. kendi gözümüzle görelim alalım o kadar para vericez de.İtopya ya sordum cevap verirlerse onlara söyleyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yaşadığım şehirde mağazası yok
İtopya ya sordum cevap verirlerse onlara söyleyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yaşadığım şehirde mağazası yok
Gitmezler ki işte hani değişim falan yaptırmak gibi bı çağre varmıişte mağazasına gidelim de güvenmiyorlarsa. kendi gözümüzle görelim alalım o kadar para vericez de.
14 gün içinde iade hakkı ve tüketici haklarından haberdar olmalarını sağlaPc alacağız da kargo işine güvenmiyorlar
ben üniversite için alacaktım mağazada 18 bin tl olan pc trendyolda gece 3 te 12 bin olunca çöktüm 1 senedir herşeyi internetten alamaya başaldılarPc alacağız da kargo işine güvenmiyorlar
Bunları söyleyeceğim tessekur ediyorum değişim ve iade falan var derim kutuyu açarken videoya çeksem falan olurmu14 gün içinde iade hakkı ve tüketici haklarından haberdar olmalarını sağla