Aimlab İşe yarar Mı (Valorant)

MuniiS

80+
Reaksiyon skoru
47
Arkadaşlar Valorantta Gold 1im daha yenı adam gibi kasmaya Başladım Aim geliştirmek İçin Aimlab önerir misiniz yada başka bi program

aim olarak bende işe yaramadı, ama daha hızlı reaksiyon verdiriyor.

poligon daha mantıklı hem oyunun kendi mekanikleriyle beraber oynuyorsun hemde geliştiğini görebiliyorsun

Bir süre ağır aimlab oynamıştım 5 saat antreman yapıp 1 maç attığım bile oluyordu şunu söyleyimki Aimini geliştirmek için Aimlab sadece mouse u X yerine ne kadar hızlı götürdüğünü geliştiriyor ondan sonrası full boş, Aim için oyunu baya oynayıp baya çatıştıktan sonra mantığı kavraman gerekiyor ben antreman yaparken hiç deatmatch i alışkanlık haline getirmedim mesela çünkü boş iş, her yerde adam çıkıyor o yüzden rekabetçi modunun hissiyle deatmatch in hissi farklı aynı oynayamazsın

Eğer 1,2 karakteri çok oynayıp çok iyi kullanırsan dia eloya kadar gidebilirsin aimsiz

poligonda takıl dostum sens yap kendine güzel bir cross bul gelişim saglarsın

Dm en yararlısı bi en az 20 maç at her gün.

R6 oynamadan önce 5 10 dk giriyordum aime katkısı oluyor bence

Arkadaşlar Valorantta Gold 1im daha yenı adam gibi kasmaya Başladım Aim geliştirmek İçin Aimlab önerir misiniz yada başka bi program
Hocam aimlab valorant altyapısını taşımadığı için oyundan bağımsız geliştirir peek almayi pozisyonları daha efektif kullanabilmeyi öğrenmek aimsiz yüceliğe kadar çıkarır çünkü aimin ne kadar iyi olsada oyun bilgin sıfırsa max dia görürsün fakat oyun bilgin olup aimin iyi değilse yücelik dahi görürsün her şey pozisyon almakla yetenekleri paralel kullanmaya bakar valorant csgo değil

Hocam aimlab valorant altyapısını taşımadığı için oyundan bağımsız geliştirir peek almayi pozisyonları daha efektif kullanabilmeyi öğrenmek aimsiz yüceliğe kadar çıkarır çünkü aimin ne kadar iyi olsada oyun bilgin sıfırsa max dia görürsün fakat oyun bilgin olup aimin iyi değilse yücelik dahi görürsün her şey pozisyon almakla yetenekleri paralel kullanmaya bakar valorant csgo değil
Haklısınız hocam bide solo gırınce tr yada başka yabancı server afk olsun troll olsun cok fazla var herşeyden önce takım arkadaşı toplamak gerek eger varsa gold 1 olsun gold 2 olsun Ekleyebılırler dcden Müşo#4606

Poligon daha yararlı bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,558
Üyeler
187,209
Son üye
boraereny
Geri