Neler Yeni

Airpods'u huawei telefonda kullanma

SCEI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
SCEI
huawei telefonum var airpods'da çok güzele benziyor gürültü engelleme göze batmama vs. kullanabilirmiyim?

Mert

80+ Silver
Uzunca bir süre Android ile birlikte kullandım, bir problem yaşamadım. Yalnız şu anda iPhone sahibi olmasam verilen paraya acırdım. Çok başarılı bulduğum bir kulaklık değil.

SCEI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
SCEI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uzunca bir süre Android ile birlikte kullandım, bir problem yaşamadım. Yalnız şu anda iPhone sahibi olmasam verilen paraya acırdım. Çok başarılı bulduğum bir kulaklık değil.
sessizlik özelliği için alıcam evde çok ses oluyor babam şapur şupur yemek yiyor hem onun için artı olarak odaklanamıyorum bir şeye sesten odaklanamıyorum.

Mert

80+ Silver
sessizlik özelliği için alıcam evde çok ses oluyor babam şapur şupur yemek yiyor hem onun için artı olarak odaklanamıyorum bir şeye sesten odaklanamıyorum.
Standart Airpods 2 için gürültü engelleme mevcut değil. Buna ek olarak bu gibi yüksek izolasyon beklentileri için kafa üstü kulaklıkları tercih ederim.

SCEI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
SCEI
Standart Airpods 2 için gürültü engelleme mevcut değil. Buna ek olarak bu gibi yüksek izolasyon beklentileri için kafa üstü kulaklıkları tercih ederim.
Hocam peki bildiğiniz gürültü engelleyici olan airpods modeli varsa önerir misiniz? arkadaşlarım airpods diye tutturdular anlamadım ama bir çözüm bulmam lazım geceleri rahat edemiyorum akşam yemeklerinde vs. birde bu sıkıntımıdır bilmiyorum ama en ufak sesten rahatsız olan bir insanım.

Cihangir

80+ Gold
Hocam peki bildiğiniz gürültü engelleyici olan airpods modeli varsa önerir misiniz? arkadaşlarım airpods diye tutturdular anlamadım ama bir çözüm bulmam lazım geceleri rahat edemiyorum akşam yemeklerinde vs. birde bu sıkıntımıdır bilmiyorum ama en ufak sesten rahatsız olan bir insanım.
airpods pro

• Beğen
Reaksiyonlar: SCEI

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
hocam ANC li bir kulaklık alacaksanız airpods almak zorunda değilsiniz keza airpodstan başarılı modellerde var. Şimdi diyecekler konuşma lan fakir airpods güzel. Bende biliyorum güzel olduğunu ancak alternatiflerde var daha ucuza

Mert

80+ Silver
Gürültü engelleyici bu kadar sihirli bir şey değil diye biliyorum ancak henüz deneyimleme fırsatı olmadım. Yine de Airpods alarak denemek istiyorum diyorsan Airpods Pro 2 en iyi seçenek.

SCEI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
SCEI
hocam ANC li bir kulaklık alacaksanız airpods almak zorunda değilsiniz keza airpodstan başarılı modellerde var. Şimdi diyecekler konuşma lan fakir airpods güzel. Bende biliyorum güzel olduğunu ancak alternatiflerde var daha ucuza
Yok niye öyle söyleyeyim :D bende zengin değilim ama kulaklık markaları hakkında bir şey bilmiyorum.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
huawei telefonum var airpods'da çok güzele benziyor gürültü engelleme göze batmama vs. kullanabilirmiyim?
Ben airpodsların özelliklerinin sadece iPhone da kullanıldığını biliyorum. Belki apple değiştirmiş olabilir ama Sony ve jabra ya bakmanı tavsiye ederim ikiside çok güzel kulaklık markalarıdır. İkisinide kullanıyorum.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
  • Beğen
Reaksiyonlar: SCEI
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri