sessizlik özelliği için alıcam evde çok ses oluyor babam şapur şupur yemek yiyor hem onun için artı olarak odaklanamıyorum bir şeye sesten odaklanamıyorum.Uzunca bir süre Android ile birlikte kullandım, bir problem yaşamadım. Yalnız şu anda iPhone sahibi olmasam verilen paraya acırdım. Çok başarılı bulduğum bir kulaklık değil.
Standart Airpods 2 için gürültü engelleme mevcut değil. Buna ek olarak bu gibi yüksek izolasyon beklentileri için kafa üstü kulaklıkları tercih ederim.sessizlik özelliği için alıcam evde çok ses oluyor babam şapur şupur yemek yiyor hem onun için artı olarak odaklanamıyorum bir şeye sesten odaklanamıyorum.
Hocam peki bildiğiniz gürültü engelleyici olan airpods modeli varsa önerir misiniz? arkadaşlarım airpods diye tutturdular anlamadım ama bir çözüm bulmam lazım geceleri rahat edemiyorum akşam yemeklerinde vs. birde bu sıkıntımıdır bilmiyorum ama en ufak sesten rahatsız olan bir insanım.Standart Airpods 2 için gürültü engelleme mevcut değil. Buna ek olarak bu gibi yüksek izolasyon beklentileri için kafa üstü kulaklıkları tercih ederim.
airpods proHocam peki bildiğiniz gürültü engelleyici olan airpods modeli varsa önerir misiniz? arkadaşlarım airpods diye tutturdular anlamadım ama bir çözüm bulmam lazım geceleri rahat edemiyorum akşam yemeklerinde vs. birde bu sıkıntımıdır bilmiyorum ama en ufak sesten rahatsız olan bir insanım.
hocam ANC li bir kulaklık alacaksanız airpods almak zorunda değilsiniz keza airpodstan başarılı modellerde var. Şimdi diyecekler konuşma lan fakir airpods güzel. Bende biliyorum güzel olduğunu ancak alternatiflerde var daha ucuzaHocam peki bildiğiniz gürültü engelleyici olan airpods modeli varsa önerir misiniz? arkadaşlarım airpods diye tutturdular anlamadım ama bir çözüm bulmam lazım geceleri rahat edemiyorum akşam yemeklerinde vs. birde bu sıkıntımıdır bilmiyorum ama en ufak sesten rahatsız olan bir insanım.
Gürültü engelleyici bu kadar sihirli bir şey değil diye biliyorum ancak henüz deneyimleme fırsatı olmadım. Yine de Airpods alarak denemek istiyorum diyorsan Airpods Pro 2 en iyi seçenek.Hocam peki bildiğiniz gürültü engelleyici olan airpods modeli varsa önerir misiniz? arkadaşlarım airpods diye tutturdular anlamadım ama bir çözüm bulmam lazım geceleri rahat edemiyorum akşam yemeklerinde vs. birde bu sıkıntımıdır bilmiyorum ama en ufak sesten rahatsız olan bir insanım.
Yok niye öyle söyleyeyim bende zengin değilim ama kulaklık markaları hakkında bir şey bilmiyorum.hocam ANC li bir kulaklık alacaksanız airpods almak zorunda değilsiniz keza airpodstan başarılı modellerde var. Şimdi diyecekler konuşma lan fakir airpods güzel. Bende biliyorum güzel olduğunu ancak alternatiflerde var daha ucuza
Ben airpodsların özelliklerinin sadece iPhone da kullanıldığını biliyorum. Belki apple değiştirmiş olabilir ama Sony ve jabra ya bakmanı tavsiye ederim ikiside çok güzel kulaklık markalarıdır. İkisinide kullanıyorum.huawei telefonum var airpods'da çok güzele benziyor gürültü engelleme göze batmama vs. kullanabilirmiyim?
yok hocam size demedim apple fanboyları vardaYok niye öyle söyleyeyim bende zengin değilim ama kulaklık markaları hakkında bir şey bilmiyorum.