o 8k için dongle veriliyor ona type c bağlayıp mouseyi wireless moda alman gerek. 8000hz öyle gözüküyor.Hayırlı geceler arkadaşlar aj159pro aldım driver da kurdum ancak kablolu bağlandığımda seçeneklerden 1000 hz ye kadar çıkıyor bluetooth ile bağlandığımda ise seçenekler gözükmüyor yardımcı olabilir misiniz?
hocam dongle yi typce ile bağlıyorum mouseyi 2.4 ghz ye i alacağım yoksa bt ye mio 8k için dongle veriliyor ona type c bağlayıp mouseyi wireless moda alman gerek. 8000hz öyle gözüküyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zaten 8000hz hızın kaynağı yanında verdikleri dongle.
2.4GHz de çalışıyor sadece. Kablolu ve Bt 1KHz destekliyor ve değişmiyor.hocam dongle yi typce ile bağlıyorum mouseyi 2.4 ghz ye i alacağım yoksa bt ye mi
ben 2.4 ghz ye aldığımda mouse çalışmıyor ama yeşil bir ışık yanıyor sadece2.4GHz de çalışıyor sadece. Kablolu ve Bt 1KHz destekliyor ve değişmiyor.
Bak ilk başta o bilgisayara dongleyi bağla ama type-c ve dongle arasına baya baskı uygula temazsızlık yapmasın. sonra mousenin altından 2,4g ye al. donglenin üstüne mouseyi birak ışık sönüp yanıyorsa şarj oluyordur sonra zaten çalışır.ben 2.4 ghz ye aldığımda mouse çalışmıyor ama yeşil bir ışık yanıyor sadece
ben 2.4 ghz ye aldığımda mouse çalışmıyor ama yeşil bir ışık yanıyor sadece
ben anlamadım neden olmadığını dediklerini harfiyen yaptım kabloları kontrol ettim hatta başka bir kablo bile taktım bluetooth dan baktığımda farenin sarjı %100 gözüküyor var mı başka söyleyeceğiniz bir şey?Bak ilk başta o bilgisayara dongleyi bağla ama type-c ve dongle arasına baya baskı uygula temazsızlık yapmasın. sonra mousenin altından 2,4g ye al. donglenin üstüne mouseyi birak ışık sönüp yanıyorsa şarj oluyordur sonra zaten çalışır.
Sağ tık sol tık ve orta tekerlek tuşuna 5 saniye boyunca basıp pairing mode’a aldığımda ise yeşil ışık daha seri yanıp sönüyor lakin eşleşmiyorBak ilk başta o bilgisayara dongleyi bağla ama type-c ve dongle arasına baya baskı uygula temazsızlık yapmasın. sonra mousenin altından 2,4g ye al. donglenin üstüne mouseyi birak ışık sönüp yanıyorsa şarj oluyordur sonra zaten çalışır.
Arkadaşımda da aynı sorun olmuştu ben gittim baktım dongle'a type c uç girmemiş. Giriyor gibi duruyor, RGB yanıyor ama olmuyor. Baya bir sert bastırınca tık etti girdi sonra çalışmaya başladı. Bir daha bak kabloya eğer yine çalışmazsa dongle hatalı olabilir.ben anlamadım neden olmadığını dediklerini harfiyen yaptım kabloları kontrol ettim hatta başka bir kablo bile taktım bluetooth dan baktığımda farenin sarjı %100 gözüküyor var mı başka söyleyeceğiniz bir şey?
Sağ tık sol tık ve orta tekerlek tuşuna 5 saniye boyunca basıp pairing mode’a aldığımda ise yeşil ışık daha seri yanıp sönüyor lakin eşleşmiyor