temudan normal stoktan bile alabilirsin gelince gayet kaliteli bir apex bir pro aldım hiçbir sorunu yok gayet kaliteliAjazz 159pro'yu nereden en uyguna temin edebilirim ?
temudan tabıkı gecen bende aldımAjazz 159pro'yu nereden en uyguna temin edebilirim ?
Kankam ben aldım duruyor kutusunda kapalı paket temudan uyguna bırakabilirim hem hizlida eline gelirAjazz 159pro'yu nereden en uyguna temin edebilirim ?
Apex de var pro da yok.Mcu sıkıntısı olduğu yazmış yeşil forumda problemleri varmı ?
Ajazz Türkiye de distribütörle anlaşmış ama kimle anlaşmış belli değil , instagram sayfası açmışlar ama kim kullanıyor kim tedarikçileri belli değil , resmi site de yok. Var ama yok gibi bir şeyler , garip. Linklere tıklayınca Amazon , Hepsiburada , Trendyol adresleri var ama herkesin sattığı sayfaya atıyor , resmi isimde satıcı yok.Ajazz 159pro'yu nereden en uyguna temin edebilirim ?
Apex'de de yok.Temu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Apex de var pro da yok.
Ajazz Türkiye de distribütörle anlaşmış ama kimle anlaşmış belli değil , instagram sayfası açmışlar ama kim kullanıyor kim tedarikçileri belli değil , resmi site de yok. Var ama yok gibi bir şeyler , garip.
Peki sensörü nasıl performanslımıdır daha iyi sensöre sahip modeller varmı ? (G203 Lightsync'den geçeceğim)Temu'yu ilk defa cihazina indirirsen ona ozel indirim oluyor, 33 lira gibi. Buna ek vergiyle cok uyguna alabilirsin. Mcu sikintisi falan yok.
o mouseden gecıs bır devrım olur senın ıcın bu fıyata gayet fecı bır sensoru var mukemmelPeki sensörü nasıl performanslımıdır daha iyi sensöre sahip modeller varmı ? (G203 Lightsync'den geçeceğim)
Apex de Pixart 3950 , Pro da 3395 var. İkisi de piyasanın en iyi sensörleri. Apex 42.000 DPİ hassasiyete , Pro da 36.000 DPİ hassasiyete çıkabiliyor.Peki sensörü nasıl performanslımıdır daha iyi sensöre sahip modeller varmı ? (G203 Lightsync'den geçeceğim)
boş konuşuyolar dinleme yok sıkıntı falanMcu sıkıntısı olduğu yazmış yeşil forumda problemleri varmı ?