Neler Yeni

Ajazz 159Apex Bebeklerim geldi

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,219
İsim
Volkan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,219
İsim
Volkan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,219
İsim
Volkan
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Alperen Yılmaz
ben pro ile apex arasindayim hala click gicirtisi muhabbeti yuzunden

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,276
İsim
Muhammed efe
ben pro ile apex arasindayim hala click gicirtisi muhabbeti yuzunden
Kankam bak psikopat,kafayı yemiş insan çok. Gidip bi ürünü en ince aytınsıına kadar inceliyip detaylı detaylı kusur ararsan zaten bulursun. Seni iyi anlıyorum bu arada bende ortaokul dönemi vs bi ürün alırken böyle takıyordum kafaya, ama millet manyak daha geçen gün adam aula f75 te ses yalıtım katmanı nedeni ile yumuşaklığı çekmiş videoya problem gibi millete lanse ediyor. Halbu ki o ses yalıtım katmanı yüzünden bende 8k lık klavye var aynısı onda da oluyor. Diyeceğim o ki sen milleti boşver apex'in chip daha iyi git onu al.

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Furkan Aydın
maksimum 1500 TL'ye gider. Ürünler güzel fakat garantisiz olduğunu unutmayın. Öyle parçasıda sürekli heryerde bulunan bir ürün değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Alperen Yılmaz
Kankam bak psikopat,kafayı yemiş insan çok. Gidip bi ürünü en ince aytınsıına kadar inceliyip detaylı detaylı kusur ararsan zaten bulursun. Seni iyi anlıyorum bu arada bende ortaokul dönemi vs bi ürün alırken böyle takıyordum kafaya, ama millet manyak daha geçen gün adam aula f75 te ses yalıtım katmanı nedeni ile yumuşaklığı çekmiş videoya problem gibi millete lanse ediyor. Halbu ki o ses yalıtım katmanı yüzünden bende 8k lık klavye var aynısı onda da oluyor. Diyeceğim o ki sen milleti boşver apex'in chip daha iyi git onu al.
kanka valla bende takilmam normalde zatentry gard oyuncu degilim pro beyaz oldugu icin pro daha yakin geliyor

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,276
İsim
Muhammed efe
kanka valla bende takilmam normalde zatentry gard oyuncu degilim pro beyaz oldugu icin pro daha yakin geliyor
Sana kalmış orası. Ama yok mouse gak etti yok guk etti diyenleri pek bipleme. Adam 600 liraya 3000 liralık şey alıyor hala işi gücü bırakıp üstünde hata arıyor. Öyleleri insana kafayı yedirtir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,293
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom