Çatlı Reis
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,412
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Lod ayarı takılma yaparmı ki?Lod ayarlarıyla ilgili bi sıkıntı olabilir mi?
Lod ayarı takılma yaparmı ki?Lod ayarlarıyla ilgili bi sıkıntı olabilir mi?
yapabilir bi ihtimalLod ayarı takılma yaparmı ki?
Ayarlarına hiç dokunmadım hocam zannetmiyorum o yüzden.yapabilir bi ihtimal
Her ikisinde de fark etmiyor hocam.USB 3 ne alaka? Usb 2.0 portuna tak dostum
kurcala bi ayarlarını nette detaylı bilgi vardır tecrübe ettiğim bi model değil bana biraz geç ulaşacakAyarlarına hiç dokunmadım hocam zannetmiyorum o yüzden.
İnternette hiç bilgi bulamadım hocam nereye baksam apex modeli için bilgi çıkıyor. Kurcalamak da göz korkutuyor sonuçta çok bilgim yok.kurcala bi ayarlarını nette detaylı bilgi vardır tecrübe ettiğim bi model değil bana biraz geç ulaşacak
Aksine işlemci güçlü olduğu için bunu yapmaması lazım ama mouse'da sorun var sanırım bilmiyorum bende.Benim de mouse de oluyordu geçenlerde hatta format felan attım işlemciler aynı işlemci kaynaklı bişey olabilir mi acaba
resetlenmiyor mu ayarları? Deneyip olmazsa geri alırsın.İnternette hiç bilgi bulamadım hocam nereye baksam apex modeli için bilgi çıkıyor. Kurcalamak da göz korkutuyor sonuçta çok bilgim yok.
Neyi deneyeceğim ki hocam? Tonla ayar var ve hangisi ne işe yarıyor hiç bilmiyorum.resetlenmiyor mu ayarları? Deneyip olmazsa geri alırsın.
Keşke girebilsem de driver'a yardımcı olsamNeyi deneyeceğim ki hocam? Tonla ayar var ve hangisi ne işe yarıyor hiç bilmiyorum.