Ajazz 159pro sürekli takılma yapıyor.

Çatlı Reis

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
930
Mouse, driver ayarlarından 8k Hz ve ya 1k Hz farketmeksizin hepsinde takılma yapıyor. İşlemcim ryzen 5 7500f. Normalde işlemci güçsüz olunca bunun olduğunu bilirim ama benim işlemcim yeterli olmasına rağmen oyunu geçtim masa üstünde ve ya internette gezerken bile takılıyor.

Mouse, driver ayarlarından 8k Hz ve ya 1k Hz farketmeksizin hepsinde takılma yapıyor. İşlemcim ryzen 5 7500f. Normalde işlemci güçsüz olunca bunun olduğunu bilirim ama benim işlemcim yeterli olmasına rağmen oyunu geçtim masa üstünde ve ya internette bile gezerken bile takılıyor.
usb 3.0 kullan. dongle kablosunu değiş. firmware güncellemesi yap. hala devam ederse başka bir pc de yada bt ile telefonda bağlayıp dene

usb 3.0 kullan. dongle kablosunu değiş. firmware güncellemesi yap. hala devam ederse başka bir pc de yada bt ile telefonda bağlayıp dene
USB 3.0 kullanıyorum. Kablo değişince herhangi bir şey değişmedi ara sıra takılmaya devam ediyor. Firmware zaten güncel. Başka bir PC de deneyemem tek PC var. BT ile deneyince de herhangi bir sorun oluşmuyor.

yapabileceğin şeyleri yapmışsın zaten dongle da donanımsal arıza olabilir başka bir pc de denemeden bilemeyiz.

Geri