Neler Yeni

Çözüldü✓ AJAZZ AJ159 alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Sökmen
Ürünün fotoğrafları
Hocam ürünü kablolu takıp yazılımında maksimum kaç hz gözüktüğünün ssini atabilir misiniz acaba arkadaşınki gibi 1k mı çıkıyor maksimum yoksa 8k gözüküyor mu
Ben ürünün doğru ve sorunsuz geleceğini düşünüyorum ama hayırlsıı

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Musa Topçu
Hocam arkadaş fotoğrafta kablolu bağlamış
Kablolu bağlanımda zaten 8k 4k 2k seçenekleri yok maksimum 1k gözüküyor
İade almak için yorum attığını düşünüyorum ben
iade için ürünü isterler bence kendi bilgisizliği

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Sökmen
Satıcıya ulaşmanın bir yolu yok mu temu da direkt ona soralım
Bilmiyorum satıcıyla birebir konusulabiliyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok hocam ürünü almadan (alıp tekrar gümrükten geçirip o ülkeye göndermesi zor olacağı için) direkt para iadesi yapıyorlar diye biliyorum

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Geldiğinde göreceğiz ben eminim ayrı olduğuna çünkü arkadaşım kullanıyor görsel istedim atarsa buraya eklerim
Hocam o yorum yapan arkadasa ulasabilsek daha iyi olur bende zamanında aj159 pro vardı hatta fotosunu da atayım

Yok hocam ürünü almadan (alıp tekrar gümrükten geçirip o ülkeye göndermesi zor olacağı için) direkt para iadesi yapıyorlar diye biliyorum
Yok hocam para iadesi isterler diye düşünüyorum bende ama gümrük vergisi belki iade edilmeyebilir büyük ihtimalle o temuda yorumu yapan arkadaş mouse hakkında hiçbir şey bilmiyor o yüzden böyle bir konusma yapmış

Ekler

• IMG_20241103_103959.jpg
    IMG_20241103_103959.jpg
    2.1 MB · Hit: 12
  • IMG_20241103_103655.jpg
    IMG_20241103_103655.jpg
    2.6 MB · Hit: 13
  • IMG_20241103_103702.jpg
    IMG_20241103_103702.jpg
    3 MB · Hit: 13

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Can

Ürünü geri istiyorlar bu arada babama olta almıştık daha ilk kullanımda kırıldı geri gönderdik öyle iadesini yaptılar

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Sökmen
Hocam o yorum yapan arkadasa ulasabilsek daha iyi olur bende zamanında aj159 pro vardı hatta fotosunu da atayım
Yorum yapan arkadaş da forumun sayfasını açmış fotoğrafta üstteki sekmelerde görebilirsiniz ama kendisi hiçbir konuda daha görülmedi bence benim dediğim gibi iade almaya çalışan biri :D

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Musa Topçu

o iade olayı her üründe olmuyor belirli ürünler ve fiyat limiti var benim arkadaşım mouse tekerleği sol tıklayınca kilitleniyor diye iade etmek istemişti ilk siparişi olmasına rağmen ürünü istemişlerdi yüksek fiyatlı ürün diyip kablolu ve kablosuz hz görünümü
1734265188960.png

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-12-15 151827.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-15 151827.png
    55.1 KB · Hit: 11
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Sökmen
Ürünü geri istiyorlar bu arada babama olta almıştık daha ilk kullanımda kırıldı geri gönderdik öyle iadesini yaptılar
Ürünü göndermeden iade alan kişiler biliyorum hocam

o iade olayı her üründe olmuyor belirli ürünler ve fiyat limiti var benim arkadaşım mouse tekerleği sol tıklayınca kilitleniyor diye iade etmek istemişti ilk siparişi olmasına rağmen ürünü istemişlerdi yüksek fiyatlı ürün diyip kablolu ve kablosuz hz görünümüAlıntıyı görüntüle
Evet hocam bakın kablolu taktığında maksimum 1000 hz gözüküyor yorumdaki arkadaş da kablolu takmış üründen usb çıkacağını düşünüp yani bence ürün doğru gelecek arkadaş da ya çok bilgisiz ya da kul hakkına girmeye çalışan biri

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Musa Topçu
Ürünü göndermeden iade alan kişiler biliyorum hocam
o olay var ama belirli ürünler ve fiyat aralığında ki ürünlerde geçerli mesela aula f75 gibi kampanya ürünlerini alıp iade edenler oldu nasıl ilk zamanlarda 1kya satanlar oldu sanıyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Sökmen
o olay var ama belirli ürünler ve fiyat aralığında ki ürünlerde geçerli mesela aula f75 gibi kampanya ürünlerini alıp iade edenler oldu nasıl ilk zamanlarda 1kya satanlar oldu sanıyorsunuz
Detayını bilmiyorum hocam ama doğrudur belirli bir fiyat vardır

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Can
o iade olayı her üründe olmuyor belirli ürünler ve fiyat limiti var benim arkadaşım mouse tekerleği sol tıklayınca kilitleniyor diye iade etmek istemişti ilk siparişi olmasına rağmen ürünü istemişlerdi yüksek fiyatlı ürün diyip kablolu ve kablosuz hz görünümüAlıntıyı görüntüle
Evet yüksek ücretli diyip ürünü istiyorlar. O arkadaş zaten gelse olay çözülecek benim de kafam karıştı iyice benim arkadaşımdaki pro da neden ayrı dongle var o zaman

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Sökmen
Evet yüksek ücretli diyip ürünü istiyorlar. O arkadaş zaten gelse olay çözülecek benim de kafam karıştı iyice benim arkadaşımdaki pro da neden ayrı dongle var o zaman
Arkadaşınızda pro değil p modeli olması dışında seçenek yok arkadaşınız fotoğraf atabilir mi usbsinin dongleının ve mouse un altının fotoğrafını atabilirse fikir sahibi oluruz görmeden yorum yapamıyoruz maalesef

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Can
Arkadaşınızda pro değil p modeli olması dışında seçenek yok arkadaşınız fotoğraf atabilir mi usbsinin dongleının ve mouse un altının fotoğrafını atabilirse fikir sahibi oluruz görmeden yorum yapamıyoruz maalesef
İstedim ancak dönmedi daha bekliyorum. Pro modeli aynı gün aldık aynı satıcıdan zaten şuan o satıcıya tıklayınca 1049,99 olana yani orjinal satıcısının sayfasına yönlendiriyor. Bizim şuan aldığımız 1049,29 olan saçma isimli bir satıcı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,315
Üyeler
162,945
Son üye
Barbaris
Top Bottom