Thadox
80+ Bronze
Geç kalmışsın nerden baksan 300-350 stok geldi biraz önce tükendi.Keşke tekrar gelse çok güzel renkleri vardı..
Geç kalmışsın nerden baksan 300-350 stok geldi biraz önce tükendi.Keşke tekrar gelse çok güzel renkleri vardı..
Teslim alan yok olsa belli edicekteBir kaç forum da, Reddit'de ve Youtube videosunda kablosuz bağlantısı sebebiyle oluşan takipte dengesizlik sorunu ile ilgili problem olduğunu gördüm. Mouseu almıştım fakat bunları görünce iptal ettim. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
AfiedOhhhhg ohh mavi aldim
sen proyudamı aldınOhhhhg ohh mavi aldim
1haftadir böyle yüreğim rahatlamadi.
bende ota boka ozur dileyip kod veriyolar 2-3 kod birikti hesapta nasi verebilirimbeyler yakın zaman da %20 lik kod almayı basarabilen babayiğit bir delikanlı yokmu bizde faydalanalım
ne yaptıysam vermiyor boydan foto atıcam yakında
He iyi bari pro iyi oldu ya 1300 verince içime dokunmuştu millet yarı fiyatına aldıPek de free sayılmaz 320 vergi ödemişim sadece. Ürün tutarını iade etmişler. Proyu iptal edeceklerine yanlışlıkla apexi iptal etmişler Apex de iptal edildiği zaman Sipariş gönderildi aşamasındaydı.
dostum ne yazıyorsu nnereye yazıyorsun ozelden atsana birbende ota boka ozur dileyip kod veriyolar 2-3 kod birikti hesapta nasi verebilirim