Hocam burada ne anlatmak istiyorsunuz bilmiyorum ama artık biraz beyaz gelmeli
Diyorum bu destekler harbi harbi ... bu 3 noktaya her söz yakışır.Pek de free sayılmaz 320 vergi ödemişim sadece. Ürün tutarını iade etmişler. Proyu iptal edeceklerine yanlışlıkla apexi iptal etmişler Apex de iptal edildiği zaman Sipariş gönderildi aşamasındaydı.
16 tane stok varHocam burada ne anlatmak istiyorsunuz bilmiyorum ama artık biraz beyaz gelmeli
Bir turuncu bir mavi atıyor bıktık yav
Bence gelmezHocam burada ne anlatmak istiyorsunuz bilmiyorum ama artık biraz beyaz gelmeli
Bir turuncu bir mavi atıyor bıktık yav
Beyaz gelse bende düşünüyorumda beyaz F75 aldım bari takım olsun.16 tane stok var
Adama sipariş numarasına kadar atmışım destek talebinde ve Ajazz AJ159 Pro diye belirttim, gidip apexi iade etmeyi nasıl başardı bilmiyorum.Diyorum bu destekler harbi harbi ... bu 3 noktaya her söz yakışır.
Turuncu veya mavide bana gelmez hocamBence gelmez
Turuncu aldım.bir mavi beyaza denk gelmedim
Çok garipler deli ediyolarAdama sipariş numarasına kadar atmışım destek talebinde ve Ajazz AJ159 Pro diye belirttim, gidip apexi iade etmeyi nasıl başardı bilmiyorum.
ben de turuncu aldım ama daha teslim edilmedi biri şey yazmıştı stok gelince beyazıyla değiştirilsin gibi bi buton varmış haberiniz var mıTuruncu aldım.bir mavi beyaza denk gelmedim
Bende aula beyazı aldım mouse olarakta beyaz almak isterdim ancak hiç gelmedi galiba alanı görmedim :/Turuncu veya mavide bana gelmez hocam
Görmedim keşke öyle buton olsaydıben de turuncu aldım ama daha teslim edilmedi biri şey yazmıştı stok gelince beyazıyla değiştirilsin gibi bi buton varmış haberiniz var mı
Başta geldi sonra hiç gelmedi hep mavi pembe en çok ta turuncu.Bende aula beyazı aldım mouse olarakta beyaz almak isterdim ancak hiç gelmedi galiba alanı görmedim :/