Hocam ben aliexpres ten alıyordum bir sıkıntı olmuyordu ama bura için bir şey diyemem daha denemedimGümrükte 18 yaş altı sıkıntı çıkarıyor mu? Deneyen var mı? 18 yaş altı tc gircem ona göre.
Hocam ben aliexpres ten alıyordum bir sıkıntı olmuyordu ama bura için bir şey diyemem daha denemedimGümrükte 18 yaş altı sıkıntı çıkarıyor mu? Deneyen var mı? 18 yaş altı tc gircem ona göre.
Benim pro inmiş gümrüğe sıra apexler’deBizim vergi gitti ama 533 iade edildi benim de apex geliyor
hocam 2000 TL donanım arşivinin attığı. Ben izlemedim henüz ama F/P olarak apex daha iyidir herhalde? 3950 var 8khz manyetik sarj var ve 750tlye alıyoruz.Pro şu an 939 TL peki alınır mı? TR'de bu ürünün karşılığı nedir? Bu donanımarşivinin çektiği yeni mouse ile karşılaştırsak hangisi daha iyi tercih olur?
Fiyat olarak problem çıkarmıyorsa iki tane klavye olması da problem çıkarmaz. 3 tane ve üzerinde risk var. Tamamen gümrük memurunun inisiyatifine kalıyor o durumda.hem aula f75 hem apex aldım gümrükte sıkıntı çıkar mı
Siyah girmedi bildiğim kadarıyla.turuncu stok
siyah alan var mı
o zaman proyla mutluyum hocam setup kömür madeni gibi vallaFiyat olarak problem çıkarmıyorsa iki tane klavye olması da problem çıkarmaz. 3 tane ve üzerinde risk var. Tamamen gümrük memurunun inisiyatifine kalıyor o durumda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siyah girmedi bildiğim kadarıyla.
Benim free apex kalkış bekliyoBenim pro inmiş gümrüğe sıra apexler’de
Sana nasıl free geldiBenim free apex kalkış bekliyo