Palo DAYI 👑
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,615
%20 kod var ama işte şu dagitimda olan arkadaşa gelse bir ürün @RPchepfoxCS baksa test etse ona gore gecicem siparisiNormalde 750tl sana ucuza gelmiş. Kaçırma
%20 kod var ama işte şu dagitimda olan arkadaşa gelse bir ürün @RPchepfoxCS baksa test etse ona gore gecicem siparisiNormalde 750tl sana ucuza gelmiş. Kaçırma
İkisinden de al beğenmediğini aldığın fiyatın 2-2.5 katına koyarsın diğeri beleşe gelir.vergi dahil ama apexe kayıyor aklım sizce hangisi?
hayır şuan üstüne kablo ile bağlıyım.BT İLE BAGLI Değilsin demi birisi öyle bağlanmaya çalışıp hata almisti
nasil bagliyoruz mouseyi bu arada onceden hic bluetooth kullanmadimda.BT İLE BAGLI Değilsin demi birisi öyle bağlanmaya çalışıp hata almisti
mng degil mi ?Tahmini 2-3.
Düzenledim hocam üstteki yorumdaki fotoğrafa bakın.mng degil mi ?
bende takipteyim%20 kod var ama işte şu dagitimda olan arkadaşa gelse bir ürün @RPchepfoxCS baksa test etse ona gore gecicem siparisi
Hocam önceki sayfalara bak dün akşam eline ulaşıp kullana lar var driver orda olmalihayır şuan üstüne kablo ile bağlıyım.
%20 kod var ama işte şu dagitimda olan arkadaşa gelse bir ürün @RPchepfoxCS baksa test etse ona gore gecicem siparisi
Evet mng.mng degil mi ?
Beni etiketle la gelince isim var suanbende takipteyim
İse yaramıyor 3 urun alican sana rastgele para tanimlicakAlıntıyı görüntüle
Bu çıktı çarktan
Apex varsa proyu teşvik indirimiyle almadigin surece alma bence değmez.kanka ben bi tane apex çektim proda çekilmeli mi sence ama şu teşvik indirimide gelmiyor pahalı kaçıyor ürün
Adam ölmüş hocam aradan 9 saat geçmişApex varsa proyu teşvik indirimiyle almadigin surece alma bence değmez.