❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Hala apexin mcu su belli değil dimi? Pan1080 se hemen alıcam mavisinden.
al en fazla ne kaybedersin görünüşü için bile alınır yani en azından ya ni eğer beğenmez sen zaten 90 gün iade imkanı veriyorlar yani en fazla verdiğin vergiyi kaybedersin oda zaten fazla değil 3tl fln

B
aynı hesap aynı adres ama tc farklı hocam sıkıntı olmaz inşallah sanırım dediğiniz gibi değil mi
Burdaki arkadaşlar da bana gümrüktekilerin sadece tcye baktıklarını söyledi sorun olmaz bir kaç kişi daha aynı hesap aynı adres farklı tc ile sipariş verdi. sorun yok diye biliyorum ben de öyle aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan kykda olduğum için sipariş konusunda tereddütteyim. Kargo merkezinden alma gibi bir seçenek mevcut mu Temu da? İlk defa kullanacağımda
Şöyle yapabilirsiniz kargo gümrükten çıkınca kargo şirketinin kodunu kullanarak bakınca kargo merkezine bırakın seçeneği oluyor ya öyle yapabilirsiniz bence dağıtıma çıktığını zaman siteden merkezden almak istiyorum gibi seçenek illaki vardır böyle yapılabilir.

al en fazla ne kaybedersin görünüşü için bile alınır yani en azından ya ni eğer beğenmez sen zaten 90 gün iade imkanı veriyorlar yani en fazla verdiğin vergiyi kaybedersin oda zaten fazla değil 3tl fln
400 e yakın hocam vergi ama yine de alacağım sorun yaşayan çok yok.

B

Burdaki arkadaşlar da bana gümrüktekilerin sadece tcye baktıklarını söyledi sorun olmaz bir kaç kişi daha aynı hesap aynı adres farklı tc ile sipariş verdi. sorun yok diye biliyorum ben de öyle aldım.

Şöyle yapabilirsiniz kargo gümrükten çıkınca kargo şirketinin kodunu kullanarak bakınca kargo merkezine bırakın seçeneği oluyor ya öyle yapabilirsiniz bence dağıtıma çıktığını zaman siteden merkezden almak istiyorum gibi seçenek illaki vardır böyle yapılabilir.
hocam o zaman sağolun bilgi için

B

Anladım çok teşekkürler

Mavinin stoğu gelmiş buna nasıl indirim kodu falan tanımlıyoruz 670 liraya almadan bahsetmiş de birisi indirim kodunu bulamadım %20

Ekler

• IMG_20241030_170801.jpg
    IMG_20241030_170801.jpg
    2.6 MB · Hit: 109
Mavinin stoğu gelmiş buna nasıl indirim kodu falan tanımlıyoruz 670 liraya almadan bahsetmiş de birisi indirim kodunu bulamadım %20
indirim kuponu müşteri hizmetleri veriyor ama artık çok düşük ihtimal genelde rebate100 kullanarak kampanyamıza katılabilirsiniz falan tarzında paragraf atıyorlar.

arkadaşlar 1400Tlye apex ve klavye satın aldım aynı tcden bir sorun olur mu teşekkürler..

kupon taktigi var mi ya aliyim su apexi.
Önceden başka bir ürün sipariş verdiyseniz ve hala kargodaysa forumdakilerin kargo sürecini sorunca bazen botun kupon attığını gördüm deneyebilirsiniz.

arkadaşlar 1400Tlye apex ve klavye satın aldım aynı tcden bir sorun olur mu teşekkürler..
vergi dahil fiyatsa sorun olmaz vergisiz 1090 tlyi geçmesin yeter

Ajazz diye aratınca apex direk çıkmıyor elimle arayıp bulmam gerekiyor sizde de öyle mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,478
Üyeler
186,341
Son üye
aerdogan85
Geri