Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Shoto Todoroki
Hala apexin mcu su belli değil dimi? Pan1080 se hemen alıcam mavisinden.

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
beler bişey sorucam bilen cevaplarsa sevinirim ben bi tane mouse bide başka tc kullanarak 5tane ürün aldım adres aynı ama tc farklı birde mouse uçakta diğerleri daha bekliyor bunlar gümrükte sıkıntı olur mu?

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
konusarak dil döktüm ama bazıları aide ederek daha ucuza alınacagını soyluyor sepet tutarını tamamlamak ıcın 2 urun daha ekleyıp sonradan o 2 urunu ıade edıp 700 tl ye falan denk getırebılenler var ama nasıl oluyor bılemedım
bakın şimdi öncelikle sepete 533 TL'ye apexi ekliyorsunuz. Ortalama 850 tl oluyor. %20 indirim kuponu varsa ürün daha ucuza gelir 700 küsür civarına geldi dedikleri o. Daha sonrasında sepeti min 670 tl yapmak için rastgele bir ürün ekliyorsunuz isterseniz kullanacağınız bir ürün de olur fark etmez. İptal etmek istediğiniz ürünü desteğe yazıyorsunuz canlı kişi veya bot fark etmez ikiside yardımcı oluyor siparişi seçip sohbet kısmına attıktan sonra sipariş içerisinden ürün seçip bu ürünü iptal etmek istiyorum diyorsunuz. Sonrasında bot veya canlı kişi size kart atıyor o kart ile de sipariş içerisinden ürün tikleme var istediğiniz ürünü tikleyip devam ediyorsunuz karşınıza kredi iadesi veya karta iade olarak seçenek çıkıyor. Tercih sizin tekrar alışveriş yapmak istiyorsanız kredi iadesi almanız daha mantıklı çünkü direkt iade oluyor. Karta iade bir kaç gün bekliyorsun.

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Pc İle Alakalı her şey Ve Yazılım
yazdığı gibi gerçekten o sensörü mü kullanıyor çünkü 8k hz ve 750 ips 50g

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Utkan Bera Kabasakal
Sizce hangisi alınır. Apexte ki fiyat bana mı özel? Aynı fiyat olmaları gerekmiyor mu?

Ekler

• IMG_20241102_200735.jpg
    IMG_20241102_200735.jpg
    185.2 KB · Hit: 87
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
BEKİR ALTIN
Mesajlar promosyonlardan gizemli teklif ve gizemli indirim varsa ordan da 150 200 arası indirim yakalayabilirsiniz. Diğer promosyonları bahsetmiyorum onlar komedi zaten🤣

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
beler bişey sorucam bilen cevaplarsa sevinirim ben bi tane mouse bide başka tc kullanarak 5tane ürün aldım adres aynı ama tc farklı birde mouse uçakta diğerleri daha bekliyor bunlar gümrükte sıkıntı olur mu?
tc farklı ise sorun olmaz aynı tcden 5 üzeri paket geçmesin yeterli.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
Sizce hangisi alınır. Apexte ki fiyat bana mı özel? Aynı fiyat olmaları gerekmiyor mu?
ikisi de üzmez normalde apex daha pahalı fakat temuda böyle büyük ihtimalle rengi güzel olmadığı için satılmayan ürünleri burda satıyor olabilirler.Eğer gösteriş amaçlı alacaksanız bence renginden dolayı pro almak daha mantıklı ben öyle yaptım. Ama performans olarak apex daha iyi ama aralarında öyle aşırı fazla fark yok ikisi de üzmez yani. Apex kutu içeriği ekstra skatez ve tape ile geliyor. Skatezleri ne kadar kaliteli bilmiyorum. Tercih sizin ben ikisini de aldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Utkan Bera Kabasakal
ikisi de üzmez normalde apex daha pahalı fakat temuda böyle büyük ihtimalle rengi güzel olmadığı için satılmayan ürünleri burda satıyor olabilirler.Eğer gösteriş amaçlı alacaksanız bence renginden dolayı pro almak daha mantıklı ben öyle yaptım. Ama performans olarak apex daha iyi ama aralarında öyle aşırı fazla fark yok ikisi de üzmez yani. Apex kutu içeriği ekstra skatez ve tape ile geliyor. Skatezleri ne kadar kaliteli bilmiyorum. Tercih sizin ben ikisini de aldım.
Şuan kykda olduğum için sipariş konusunda tereddütteyim. Kargo merkezinden alma gibi bir seçenek mevcut mu Temu da? İlk defa kullanacağımda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,796
Üyeler
160,885
Son üye
Bkrens
Top Bottom