Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

HalilCK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Halil Çalık
Ucuz alınmış apex ssi var mıdır ?

Bana o kadar vermedi cimri ******** 351 diyom yok olmaz diyo üstüne bağla diyom öyle bir seçenek yok diyo mouse beleş getirmeye çalışıyorum şuan ama herkes iade edin diyor gelince yapacak bir şey yok galiba şimdi bir tane de apex alacağım.
Olum sonra niye trye iyi firmalar iyi ürünler gelmiyor diye ağlamayın cılkını çıkarıyorsunuz işin

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Aras Şimşek
Hocam yazdım işte daha ucuz satılmış arkadaşlara diye(1229 a aldım ben) bide mcu yanlış falan 210 lira geri ödeme yapalım dediler temu bakiyeme istemiştim ama kredi kartına yapmışlar neyse o da olur farketmez dedim bıraktım.
tamamdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ucuz alınmış apex ssi var mıdır ?
evet bana da lazım

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Shoto Todoroki
Olum sonra niye trye iyi firmalar iyi ürünler gelmiyor diye ağlamayın cılkını çıkarıyorsunuz işin
Asıl sözünü tutmayan bunlar 2 gün flaş indirime girmiş mouse ben aldıktan sonra o sıra ben fiyat düzenlemesi talebi açamadım görmedim şimdi itiraz edince de öyle bir şey olmamış diyorlar mcu farklı olduğu için bazı kişilere beleş getirdiler mouse u benimde öyle bir hakkım doğuyor o zaman.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
BEKİR ALTIN
kupon kodu kısmına TemuCS995 yazıyorsunuz yüzde 20 indirim veriyor. Vermezse canlı desteğe kupon çalışmadığını yazıyorsunuz verirler.

Asıl sözünü tutmayan bunlar 2 gün flaş indirime girmiş mouse ben aldıktan sonra o sıra ben fiyat düzenlemesi talebi açamadım görmedim şimdi itiraz edince de öyle bir şey olmamış diyorlar mcu farklı olduğu için bazı kişilere beleş getirdiler mouse u benimde öyle bir hakkım doğuyor o zaman.
Hakkın makkın doğmuyor sadece firmaları trden çekilmelerine zorluyorsunuz zaten beleş bu fiyata

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Aras Şimşek
Bana o kadar vermedi cimri ******** 351 diyom yok olmaz diyo üstüne bağla diyom öyle bir seçenek yok diyo mouse beleş getirmeye çalışıyorum şuan ama herkes iade edin diyor gelince yapacak bir şey yok galiba şimdi bir tane de apex alacağım.
neden iade edin diyorlar hocam

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Shoto Todoroki
Hakkın makkın doğmuyor sadece firmaları trden çekilmelerine zorluyorsunuz zaten beleş bu fiyata
Bal gibi doğuyor dostum böyle bir imkan var ki yapıyorlar o zaman bana da yapmaları gerekiyor 1200 küsüre aldım ben 700-800 e değil hadi beleş getirmeyi geçtim daha ucuza satılmadığını savunuyorlar ürünün.

Top Bottom