Olum sonra niye trye iyi firmalar iyi ürünler gelmiyor diye ağlamayın cılkını çıkarıyorsunuz işinBana o kadar vermedi cimri ******** 351 diyom yok olmaz diyo üstüne bağla diyom öyle bir seçenek yok diyo mouse beleş getirmeye çalışıyorum şuan ama herkes iade edin diyor gelince yapacak bir şey yok galiba şimdi bir tane de apex alacağım.
tamamdırHocam yazdım işte daha ucuz satılmış arkadaşlara diye(1229 a aldım ben) bide mcu yanlış falan 210 lira geri ödeme yapalım dediler temu bakiyeme istemiştim ama kredi kartına yapmışlar neyse o da olur farketmez dedim bıraktım.
evet bana da lazımUcuz alınmış apex ssi var mıdır ?
700e para iadesi yaptılar ve siparişiniz gelcek dediler eger gelirse beleşe almış olucamkaça almıştınız
elde 3 5 firma var onlarıda küstürmeye çalışıyoruz zaten ucuza alıyoruz adamlar kapatsa Türkiyeye 5k ya kablosuz mouse alacağızOlum sonra niye trye iyi firmalar iyi ürünler gelmiyor diye ağlamayın cılkını çıkarıyorsunuz işin
Asıl sözünü tutmayan bunlar 2 gün flaş indirime girmiş mouse ben aldıktan sonra o sıra ben fiyat düzenlemesi talebi açamadım görmedim şimdi itiraz edince de öyle bir şey olmamış diyorlar mcu farklı olduğu için bazı kişilere beleş getirdiler mouse u benimde öyle bir hakkım doğuyor o zaman.Olum sonra niye trye iyi firmalar iyi ürünler gelmiyor diye ağlamayın cılkını çıkarıyorsunuz işin
Ben %20 indirim kullanmadan aldım. İptal edip tekrar mı alsam ?kupon kodu kısmına TemuCS995 yazıyorsunuz yüzde 20 indirim veriyor. Vermezse canlı desteğe kupon çalışmadığını yazıyorsunuz verirler.
Hakkın makkın doğmuyor sadece firmaları trden çekilmelerine zorluyorsunuz zaten beleş bu fiyataAsıl sözünü tutmayan bunlar 2 gün flaş indirime girmiş mouse ben aldıktan sonra o sıra ben fiyat düzenlemesi talebi açamadım görmedim şimdi itiraz edince de öyle bir şey olmamış diyorlar mcu farklı olduğu için bazı kişilere beleş getirdiler mouse u benimde öyle bir hakkım doğuyor o zaman.
neden iade edin diyorlar hocamBana o kadar vermedi cimri ******** 351 diyom yok olmaz diyo üstüne bağla diyom öyle bir seçenek yok diyo mouse beleş getirmeye çalışıyorum şuan ama herkes iade edin diyor gelince yapacak bir şey yok galiba şimdi bir tane de apex alacağım.
İlk sipariş için geçerli diye biliyorum o şekilde Alex 740 a aldimBen %20 indirim kullanmadan aldım. İptal edip tekrar mı alsam ?
Bal gibi doğuyor dostum böyle bir imkan var ki yapıyorlar o zaman bana da yapmaları gerekiyor 1200 küsüre aldım ben 700-800 e değil hadi beleş getirmeyi geçtim daha ucuza satılmadığını savunuyorlar ürünün.Hakkın makkın doğmuyor sadece firmaları trden çekilmelerine zorluyorsunuz zaten beleş bu fiyata