Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

RayqHS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Rayq61
Hala apexin mcu su belli değil dimi? Pan1080 se hemen alıcam mavisinden.
al en fazla ne kaybedersin görünüşü için bile alınır yani en azından ya ni eğer beğenmez sen zaten 90 gün iade imkanı veriyorlar yani en fazla verdiğin vergiyi kaybedersin oda zaten fazla değil 3tl fln

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
B
aynı hesap aynı adres ama tc farklı hocam sıkıntı olmaz inşallah sanırım dediğiniz gibi değil mi
Burdaki arkadaşlar da bana gümrüktekilerin sadece tcye baktıklarını söyledi sorun olmaz bir kaç kişi daha aynı hesap aynı adres farklı tc ile sipariş verdi. sorun yok diye biliyorum ben de öyle aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan kykda olduğum için sipariş konusunda tereddütteyim. Kargo merkezinden alma gibi bir seçenek mevcut mu Temu da? İlk defa kullanacağımda
Şöyle yapabilirsiniz kargo gümrükten çıkınca kargo şirketinin kodunu kullanarak bakınca kargo merkezine bırakın seçeneği oluyor ya öyle yapabilirsiniz bence dağıtıma çıktığını zaman siteden merkezden almak istiyorum gibi seçenek illaki vardır böyle yapılabilir.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Shoto Todoroki
al en fazla ne kaybedersin görünüşü için bile alınır yani en azından ya ni eğer beğenmez sen zaten 90 gün iade imkanı veriyorlar yani en fazla verdiğin vergiyi kaybedersin oda zaten fazla değil 3tl fln
400 e yakın hocam vergi ama yine de alacağım sorun yaşayan çok yok.

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
B

Burdaki arkadaşlar da bana gümrüktekilerin sadece tcye baktıklarını söyledi sorun olmaz bir kaç kişi daha aynı hesap aynı adres farklı tc ile sipariş verdi. sorun yok diye biliyorum ben de öyle aldım.

Şöyle yapabilirsiniz kargo gümrükten çıkınca kargo şirketinin kodunu kullanarak bakınca kargo merkezine bırakın seçeneği oluyor ya öyle yapabilirsiniz bence dağıtıma çıktığını zaman siteden merkezden almak istiyorum gibi seçenek illaki vardır böyle yapılabilir.
hocam o zaman sağolun bilgi için

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Utkan Bera Kabasakal
B

Anladım çok teşekkürler

Zechion

80+ Silver
Mavinin stoğu gelmiş buna nasıl indirim kodu falan tanımlıyoruz 670 liraya almadan bahsetmiş de birisi indirim kodunu bulamadım %20

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Shoto Todoroki

Ekler

• IMG_20241030_170801.jpg
    IMG_20241030_170801.jpg
    2.6 MB · Hit: 96

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
Mavinin stoğu gelmiş buna nasıl indirim kodu falan tanımlıyoruz 670 liraya almadan bahsetmiş de birisi indirim kodunu bulamadım %20
indirim kuponu müşteri hizmetleri veriyor ama artık çok düşük ihtimal genelde rebate100 kullanarak kampanyamıza katılabilirsiniz falan tarzında paragraf atıyorlar.

borag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
bora
arkadaşlar 1400Tlye apex ve klavye satın aldım aynı tcden bir sorun olur mu teşekkürler..

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
kupon taktigi var mi ya aliyim su apexi.
Önceden başka bir ürün sipariş verdiyseniz ve hala kargodaysa forumdakilerin kargo sürecini sorunca bazen botun kupon attığını gördüm deneyebilirsiniz.

arkadaşlar 1400Tlye apex ve klavye satın aldım aynı tcden bir sorun olur mu teşekkürler..
vergi dahil fiyatsa sorun olmaz vergisiz 1090 tlyi geçmesin yeter

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Utkan Bera Kabasakal
Ajazz diye aratınca apex direk çıkmıyor elimle arayıp bulmam gerekiyor sizde de öyle mi?

Top Bottom