Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Zechion

80+ Silver
indirim kuponu müşteri hizmetleri veriyor ama artık çok düşük ihtimal genelde rebate100 kullanarak kampanyamıza katılabilirsiniz falan tarzında paragraf atıyorlar.
Hocam yani kupon için müşteri hizmetlerine yazıp şansımı deneyeyim mi?

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Shoto Todoroki

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
Ajazz diye aratınca apex direk çıkmıyor elimle arayıp bulmam gerekiyor sizde de öyle mi?
evet genelde stok bitip tekrar yenilendikten sonra hemen arama kısmına düşmüyor mağazada gözüküyor sadece. O yüzden biraz beklemek gerekiyor kampanya yerinde falan hemen çıkmıyor ama mağazada oluyor.

QY424692 diye aratınca çıkıyormuş yeni öğrendim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Utkan Bera Kabasakal
evet genelde stok bitip tekrar yenilendikten sonra hemen arama kısmına düşmüyor mağazada gözüküyor sadece. O yüzden biraz beklemek gerekiyor kampanya yerinde falan hemen çıkmıyor ama mağazada oluyor.
Sizce bu fiyat daha ne kadar devam eder
Mesaj otomatik birleştirildi:

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
Hocam yani kupon için müşteri hizmetlerine yazıp şansımı deneyeyim mi?
evet bi deneyin şansınızı en kötü arama kısmına claim credit yazıp çıkan sayfada ürünü aratıp ordan alırsanız 200 250 tl falan kredi iadesi yapıyorlar ama hesapta kalıyor kartınıza gelmiyor sonradan kullanırsınız en kötü böyle indirim olmuş olur.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
Sizce bu fiyat daha ne kadar devam eder
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam fiyat böyle devam eder de stok konusunu inanın bilmiyorum daha bilgili arkadaşlar vardır onlara sorun isterseniz. Ama kimsenin bileceğini sanmıyorum fiyattan ziyade stok önemli sorun o da bittikçe ekliyorlar bu aralar daha kasım indirimleri var göreceğiz.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Shoto Todoroki
Top Bottom