Omae wa mou
80+
- Reaksiyon skoru
- 58
Neden ki1200'e aldığım proyu iade edersem 670 TL verecek. Tamamını iade etmiyorlar yani.
Neden ki1200'e aldığım proyu iade edersem 670 TL verecek. Tamamını iade etmiyorlar yani.
747 liraya aldım Apex'i.Kaça aldınızki hocam zararına mı satıyorsunuz ?
Vergi devlete gidiyor ya haniNeden ki
kusura bakmayın hocam linki bulamadım. Sanırım stoğu bitmiş belki gelir tekrar.link?
Bilmiyorum, sitede iade aşamasında gösteriyor ne kadarını geri ödeyeceklerini.Neden ki
siyah rengi mi iyi beyaz rengi mi switch olarakAula tabi ki satacaksan apexi 1000 civarına koyman lazım aula en az 2k eder
sorun yok hocam.kusura bakmayın hocam linki bulamadım. Sanırım stoğu bitmiş belki gelir tekrar.
3tl kar Allah bereket versin747 liraya aldım Apex'i.
beyaz olan leobog reaper siyah olan leobog graywood v3 ile geliyormuş diye duyum aldım.siyah rengi mi iyi beyaz rengi mi switch olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sorun yok hocam.
Valla belli değil sanırım ben 1 adet siyah 1 adet beyaz aldım siyahı satıcam switch olarak hangisi iyiyse değiştiricemsiyah rengi mi iyi beyaz rengi mi switch olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sorun yok hocam.
Daha hiçbir şey belli değil ama aklınızda bulunsun tahmin sadecebeyaz olan leobog reaper siyah olan leobog graywood v3 ile geliyormuş diye duyum aldım.
beyaz olan leobog reaper siyah olan leobog graywood v3 ile geliyormuş diye duyum aldım.
hocam ben de beyazın sesini daha çok beğendim ayrıca siyah olanın bazı tuşları sarı falan renk uyumu daha kötü sonradan masraf yapıp keycaps almak siyah olanda daha zorunlu gibi duruyor. Bende o mantık düşünüp beyaz aula f75 aldım aklım bi tık siyah olanı da almakta kaldı ama paramı çok harcadım bu temuya. 2 apex 1 pro 1 ajazz 820 max 1 aula f75 aldım rahat 4-5k gitti ucuza alıyoruz diye.graywoodun sesi daha cok begendim ama ajazz aj159 da beyaz uysunda istiyorum kararsizim.
sizce napayim beyaz alasim var ama switchten icimde siyaha gitmiyor degil.hocam ben de beyazın sesini daha çok beğendim ayrıca siyah olanın bazı tuşları sarı falan renk uyumu daha kötü sonradan masraf yapıp keycaps almak siyah olanda daha zorunlu gibi duruyor. Bende o mantık düşünüp beyaz aula f75 aldım aklım bi tık siyah olanı da almakta kaldı ama paramı çok harcadım bu temuya. 2 apex 1 pro 1 ajazz 820 max 1 aula f75 aldım rahat 4-5k gitti ucuza alıyoruz diye.