Apexi mi alıcaksınız? Prodan daha mı iyi budestekle konusmak gerekde vermıyo
Apexi mi alıcaksınız? Prodan daha mı iyi budestekle konusmak gerekde vermıyo
fiyat 1070in üzerinde olamaz diyor ama benimkisi 1070 i geçiyor ne yapıcamödeme tutarının %60ını vergi olarak alıyor ödemek zorundasın
evet prodan iyi apex alacagımApexi mi alıcaksınız? Prodan daha mı iyi bu
ayrı ayrı alacaksınfiyat 1070in üzerinde olamaz diyor ama benimkisi 1070 i geçiyor ne yapıcam
1 tane alınca vergiyle 853 oluyor bu şekilde alabiliyor muyumevet prodan iyi apex alacagım
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrı ayrı alacaksın
alırsın1 tane alınca vergiyle 853 oluyor bu şekilde alabiliyor muyum
136 lık ürün ekle diyor ama o şekilde de geçiyor 1070 i siz nasıl aldınızalırsın
ındırım kuponu ıle klavye aldım136 lık ürün ekle diyor ama o şekilde de geçiyor 1070 i siz nasıl aldınız
valla bana tekte verdiler , param eksik kupon verir misiniz dedim 111 tl kredi bakiyesi verdikupon alabılen oldumu vermıyo cımrıler
vermıyo yenı hesap denıyecegımvalla bana tekte verdiler , param eksik kupon verir misiniz dedim 111 tl kredi bakiyesi verdi
indirim kuponu var mıdır bende ilk siparişim olacakındırım kuponu ıle klavye aldım
destekten ıstemek lazımda vermıyorindirim kuponu var mıdır bende ilk siparişim olacak
Onemli olan vergisiz 1070i geçmemesi küçük miktar bir urun atıyor ve sepet sınırını tamamlayıp ödemeyi yapıyorsun sonra yaninda aldığın ürünü iptal edip vergisiyle birlikte iadesini alıyorsun keşke şu yazıları başa tutturma falan olsa gelen geçen soruyor136 lık ürün ekle diyor ama o şekilde de geçiyor 1070 i siz nasıl aldınız
Nasıl aldınız kuponuındırım kuponu ıle klavye aldım