❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Kargodayken neden para iadesi istediniz gelmeyebilir evinize?
Teslim edildikten sonra da iade edebilirdim zaten. Aynı şey oluyor siyah için ödenek oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum bunu böyle paylaşman hoş değil dolandırıcılığınızı marifetmiş gibi paylaşıryorsunuz
Aynen ben Serdar Tezcan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yakışıklı Serdar

Ekipmanlarımız aynı klavyelerde aynı :D. Renk switch hepsi tutuyo vallahi kendimi zor tutuyorum naysdan gelen 500 TL ile almayı düşünüyorum ama hala kararsızım. Bu arada aula f75 de aldınız mı hocam? Klavyeler aynı olunca sormak istedim.
Hayır klavye almadım şimdiki klavyemden çok memnunum switchler de huano :)
Klavyeyi mavi renkte kullanıyorum Apex i de başta turuncu almıştım stok gelince iptal edip mavi aldım yeniden :)

Dareu yu 1200 e aldık bu mouse 850 liraya olunca dayanamadım aldım. Beğenirsem dareu yu kutuya koyar bunu kullanırım :)
Tek şüphem şu dareu ya göre ufak bu mouse, elim 19.5cm umarım küçük gelmez :/

Screenshot_2024-11-03-14-06-47-203_com.einnovation.temu.jpg
mantıklı mı bu

dostum bunu böyle paylaşman hoş değil dolandırıcılığınızı marifetmiş gibi paylaşıryorsunuz
iki gün sonra siteler firmalar türkiyeye gönderimi durdurunca olay oluyor . Yapmış olabilirsin senin tarzın budur bir şey diyemem ama paylaşma ki kötüye kullanılmasın bunu gören alan herkes yazacaktır.

Hayır klavye almadım şimdiki klavyemden çok memnunum switchler de huano :)
Klavyeyi mavi renkte kullanıyorum Apex i de başta turuncu almıştım stok gelincr iptal edip mavi aldım yeniden :)

Dareu yu 1200 e aldık bu mouse 850 liraya olunca dayanamadım aldım. Beğenirsem dareu yu kutuya koyar bunu kullanırım :)
Tek şüphem şu dareu ya göre ufak bu mouse elim 19.5cm umarım küçük gelmez elime :/
Bende alırsam mavi almayı düşünüyorum çok hoş duruyor. Bir yandan da daha yeni olduğu için kıyamıyorum akşama stok olursa hala alıcam sanırım. Teşekkürler cevap için.

hocam bende yazmıştım böyle ama adam ürün gelince iade edersiniz diyor hasfghasdgfads
Benim amacım başta kupon almaktı vermeyince durumdan bahsettim kısmi iade yaparda sepetteki ürünü alırım diye şak diye bütün parayı verdi.

iki gün sonra siteler firmalar türkiyeye gönderimi durdurunca olay oluyor . Yapmış olabilirsin senin tarzın budur bir şey diyemem ama paylaşma ki kötüye kullanılmasın bunu gören alan herkes yazacaktır.
Aynen öyle zaten sipariş verdikten sonra nordic olmadığını biliyordu işi çakallığa vurmuş madem yaptın buraya atma şimdi millet görüp sağlam ürüne iade almaya başlıcak :D umarım bunlar da TR satışı durdurur

Aynen öyle zaten sipariş verdikten sonra nordic olmadığını biliyordu işi çakallığa vurmuş madem yaptın buraya atma şimdi millet görüp sağlam ürüne iade almaya başlıcak :D umarım bunlar da TR satışı durdurur
katılıyorum ya mesajı sil bence en azından yayılmasın daha fazla yapmayın arkadaşlar lütfen ürün elinize gelince sorunsuz çalışıyorsa bedavaya getirmeye çalışmayın sorunluysa bir arıza varsa eyvallah ama bu durumda biraz sıkıntı yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,682
Üyeler
186,363
Son üye
YusufKrt
Geri