aras114
80+
- Reaksiyon skoru
- 54
knk bu ıadeler nasıl oluyor anlatabilir misin
knk bu ıadeler nasıl oluyor anlatabilir misin
Sipariş verdirmez. Uyarı verir. Ayrı ayrı siparişlerde alınız.tek siparişte 2 apex 1069 tl yapıyor ama gümrük için 1.050 olarak sınırlamış temu. şuan 30eur= 1087 tl yapıyor 2 tanesi tek seferde geçer mi gümrükten ?
Nasıl değiştiriyoruz?paketlenmeden önce evet değişebiliyorsunuz ben mavi almıştım pembe ile değiştim
siparişler kısmından ürün/ürünleri iptal et kısmı var ona tıklayın ürün tikletiyor iptal etmek istediklerinizi seçin.Ben sepeti doldurmak için bir şeyler daha aldım onları nasıl iptal ederim
Odeme adiminda iptal edebilirsinizBen sepeti doldurmak için bir şeyler daha aldım onları nasıl iptal ederim
İlk o paylaşıyor sonra ordakiler buraya paylaşıyorBu indirim kaplani kim ya? Buradan görüp görüp paylaşıyor.
Alamazsın zaten, o düşürdükleri 20 TL yüzünden ödeme sayfasına gitmiyor haliyle tek apex alınıyor. Ben geçen 2 tane almıştım geçti gümrükten.tek siparişte 2 apex 1069 tl yapıyor ama gümrük için 1.050 olarak sınırlamış temu. şuan 30eur= 1087 tl yapıyor 2 tanesi tek seferde geçer mi gümrükten ?
Nasıl değiştiriyoruz?
Ne farkı var kral onu da yazaydınBombayı bırakıyorum.
Bu royuha mcu olan değil, nordic mcu olan APEX.
Hayır o buradan görüp paylaşıyor kaç bin takipçisi oldu belescinin.İlk o paylaşıyor sonra ordakiler buraya paylaşıyor