Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
aras demir
Siyah apex bu gün geldi, malzeme kalitesi olarak oldukça çok mouse denemiş birisi olarak diyebilirim ki gayet kaliteli ve tatminkar bir his veriyor + olarak pre-travel ya da post-travel neredeyse yok gibi ve QC problemleri ya da gövde esnemesi gibi problemler yaşamadım, 2-4-8k hz de gayet stabil şekilde çalışıyor. Bunların haricinde mouse'un stock gelen skatesleri gerçekten kötü. Şahsi olarak obsidian dot skates alıp kullanacağım. Diğer renkler için durumlar nedir bilmiyorum ama siyah olan için bende ki üründen gayet memnunum.

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Palo DAYI 👑

80+ Gold
anladım teşekkürler 8k khz 5600 işlemci ile kullanılır mı ben anlamıyorum da pek
4khz de sorun olmuyor bu gelmeden önce delux m800 ultrada sorunsuz kullanıyordum oyunlarda falan bunuda kullanırım büyük ihtimal kendinde sorun yoksa eğer
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ana ekranda other setting yazıyor
sonra

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bekir
Beyler bu firmware güncellemesini mavi apexte yaptım kablo bağladıktan sonra. Siyah apex sonradan geldi, onu da kabloyla bağladım bu sefer güncelleme olmuyor. Çok anlamıyorum bu işlerden normal mi bu durum?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Kuklanan vardı ilk alanlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dockun saat değilde şarjla dpi gösterme
ha o bende cıft tıklayınca yada usun basınca oluyor

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Shoto Todoroki
aga benim siyah apex az önce elime ulaştı ama pro modeline kıyasla çok kalitesiz görünüyor, ürünü şarja takınca sallanıyor sizde böyle bir sorun var mı?
bende de ikisi var siyah renkte ama apex daha kaliteali geldi malzeme olarak pro az da olsa terletiyor elimi ama apex hiç terletmedi. dediğin sorun az da olsa bende de var ama sen dediğin için fark ettim yoksa fark etmemiştim bence sallanması o kadar da büyük sorun değil.

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Palo DAYI 👑

80+ Gold
20 yazan wireless bt settings var 0 yaparsan uyumaya geçmez
burda bişey yokki
Ekran Görüntüsü (638).png

Top Bottom