Neler Yeni

Yardım AJAZZ AJ159 APEX'E NE OLDU?

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Çooook teşekkürler. Sayenizde ben alamadim mesela. Farem bozulmak üzere.

Sari sitede 3 katı çekiyorlar. Bir de boyle söyleyince birleşip saldiriyorlar istedikleri kadar alirlamiş baneymiş, istedikleri fiyata satarlarmıs, tek dürüst biz miymişiz bilmem ne... Kötuye kullanıyorsunuz işte. İğrenç.

Çektikleri fiyata alirsam 1 ay yemek yememem lazım.

Son düzenleme:

Burakcyds

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Burak Çaydaş
ajazz 820max kullanıyorum
aulayı beğenmedim pedere verdim
ses tekerleği kötü
Ahhhh var ya sırf onun için aldım diyebilirim ne gibi bir kötü olayı var ses tekerleğin

ubah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
ubah
açılır açılır, 2-3 tane daha apex yedekleyeceğim.

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
açılır açılır, 2-3 tane daha apex yedekleyeceğim.
Bahsi geçen insanlar...

Ne yapıyorsunuz ya 2 3 tane? Bırakın olmayan alsin. Ne açgözlülük ne doymazlık bu?

Amd34

80+ Silver
Çooook teşekkürler. Sayenizde ben alamadim mesela. Farem bozulmak üzere.

Sari sitede 3 katı çekiyorlar. Bir de boyle söyleyince birleşip saldiriyorlar istedikleri kadar alirlamiş baneymiş, istedikleri fiyata satarlarmıs, tek dürüst biz miymişiz bilmem ne... Kötuye kullanıyorsunuz işte. İğrenç karaktersizler.

Çektikleri fiyata alirsam 1 ay yemek yememem lazım.
Satayım hemen kargoda 2 hafta sürmez gelir 1500 TL :D

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Burakcyds

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Burak Çaydaş
Hocam plastiği harbiden A820max göre kötü
Ses tekerleği olsun diye konmuş
Suan geldi eve gidince bakacagım artık umarım beni rahatsız etmez hevesim kursagımda kalır çok fazla kullanacak olmasamda buyuk kolaylık olur diye dusunuyordum ses tekerleğin

ubah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
ubah
Bahsi geçen insanlar...

Ne yapıyorsunuz ya 2 3 tane? Bırakın olmayan alsin. Ne açgözlülük ne doymazlık bu?
free mouse neden almayayım? Bozulursa diye yedekliyorum. Beni ilgilendiren bir durum değil. Kullanıcı başı 1 ürün ile kısıtlasın o zaman mağaza/temu. Sığ düşünce. Ayrıca sorun 2-3 mouse alanda mı? Yoksa alıp hiçbir sorun yokken iade isteyende mi güzel kardeşim? Onunda mukayesesini sen yap.

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
free mouse neden almayayım? Bozulursa diye yedekliyorum. Beni ilgilendiren bir durum değil. Kullanıcı başı 1 ürün ile kısıtlasın o zaman mağaza/temu. Sığ düşünce.
Tam da bahsettiğim gibi. Tamam.

Amd34

80+ Silver
Ötede lütfen. 500TL'ye çekmişsiniz bir sürü, 1500'e sat. Sonra niye kapandı?
Yo bir sürü değil zamanında 10 tane almıştım sonra 6 tane filan iptal ettim :D param var alıyoruz sende alsaydın o kadar stok açılmış benim 10 adet aldığım yerde 1 adet ürün alamıyorsan bu senin a ğın yani ağlama boşa

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Yo bir sürü değil zamanında 10 tane almıştım sonra 6 tane filan iptal ettim :D param var alıyoruz sende alsaydın o kadar stok açılmış benim 10 adet aldığım yerde 1 adet ürün alamıyorsan bu senin a ğın yani ağlama boşa
10 tane bir süru değil yani?

Ya sanıyorsunuz ki herkes ayni. ...

Size laf anlatmaya çalışmak boşuna. Size söylenen lafi benden iyi biliyorsunuzdur siz zaten...

Son düzenleme:
Top Bottom