Usb dongleyi farkli portlarla denedim birde Driverdan uyku suresi zamanlarini degistirdim ama olmadi. Mouse u bi 15 10 sn ellemiyim guc tasarrufu icin gidiyo sanirim sonra dokundugum an mouse da 0.1 sn acik yesil renk gelip gidiyo ayni sekil imleçde donup geliyo bi zarari yok ama rahatsiz ediyor Bugun kasanin arkasindaki porta taktim anakarta imleç dondu bi anda kaldi Sonra kasanin ustune taktimÇok garip bu durumu çözmek için hangi? yolları denediniz.
hocam mouse kablosuz ise pil tasarufu olması için yapıyor diye biliyorum.Usb dongleyi farkli portlarla denedim birde Driverdan uyku suresi zamanlarini degistirdim ama olmadi. Mouse u bi 15 10 sn ellemiyim guc tasarrufu icin gidiyo sanirim sonra dokundugum an mouse da 0.1 sn acik yesil renk gelip gidiyo ayni sekil imleçde donup geliyo bi zarari yok ama rahatsiz ediyor Bugun kasanin arkasindaki porta taktim anakarta imleç dondu bi anda kaldi Sonra kasanin ustune taktim
Kablosuz kendinden 800 mAh bataryali bende oyle dusunuyorum ama bu ozellik aj159pro da fln yokhocam mouse kablosuz ise pil tasarufu olması için yapıyor diye biliyorum.
benim mousemde öyle hocam bu özellik güzeldir pilin ömrünü uzatır.Kablosuz kendinden 800 mAh bataryali bende oyle dusunuyorum ama bu ozellik aj159pro da fln yok
Sizinki Ajazzmi hocam.benim mousemde öyle hocam bu özellik güzeldir pilin ömrünü uzatır.
hocam benim ki logitech'in beyaz bir kablosuz mousesi adını hatırlamıyorum.Sizinki Ajazzmi hocam.
Hmm Anladim sağolun. Ama bence garip boyle bs olsa bile kapanmasi icin ayar gerekirhocam benim ki logitech'in beyaz bir kablosuz mousesi adını hatırlamıyorum.
bende ayar olmasını isterdim hocam ama benim ki yaklaşık 1 dakka sonra falan yapıyor 15 saniye bıraz kısaymış.Hmm Anladim sağolun. Ama bence garip boyle bs olsa bile kapanmasi icin ayar gerekir