AJAZZ AJ159 Pro takılma problemi iade ve alternatif mouse önerisi

Aynı sorun bendede var hocam maalesef, ara sıra olduğu için ve 5-10 saniye sürdüğü için çok umursamadım. 8k Hz kullanıyorum ondan mı diye 1k Hz'ye çektim ama o sebepten değilmiş

Anakartta bi ayar yaparsan pc kapalıyken şarj olabiliyor, zaten 10 dakkada fulleniyor bi video açsan şarja koysan dolcak. Boklamak için boklamışsın. Takılma içinde önce işlemcini sorabilir miyim? Sonrasında ise tüm usb portlarında dener misin? Bazı usb portlarında uyumsuzluk yapabiliyor

Ne boklaması ne anlatıyorsun sen sorunu yaşamamışsın görmemişsin gelmiş burda sorun yaşayanları suçluyorsun

Aynı sorun bendede var hocam maalesef, ara sıra olduğu için ve 5-10 saniye sürdüğü için çok umursamadım. 8k Hz kullanıyorum ondan mı diye 1k Hz'ye çektim ama o sebepten değilmiş

Ne boklaması ne anlatıyorsun sen sorunu yaşamamışsın görmemişsin gelmiş burada sorun yaşayanları suçluyorsun

Kardeş ikinizde diğer ortak olan şey okuma özürlü olmanız, ben şarj konusunda demişim okuman yok mu?

O durumu farkettim o problem değil benimki bildiğin mouse kullanırken yavaşlıyor yani dpi düşmüş gibi oluyor bir kaç saniye sonra düzeliyor
bir arkadaş şarjı azalınca yaşanıyor demiş. belki ondan da olabilir. ben her mouse u kullanmadığım durumda standına koyuyorum. tuvalete gitsem bile o birkaç dakikalık arada şarjda duruyor. hiç şarjı azalmadığı için evet bu sebepten oluyor diyemem.

bir arkadaş şarjı azalınca yaşanıyor demiş. belki ondan da olabilir. ben her mouse u kullanmadığım durumda standına koyuyorum. tuvalete gitsem bile o birkaç dakikalık arada şarjda duruyor. hiç şarjı azalmadığı için evet bu sebepten oluyor diyemem.
benim problemi redditte falan da gördüm bir kaç yerde daha okudum şansıma böyle denk gelmiş olabilir mi diye düşünüyorum yani o fiyata başka iyi mouse yok tekrar almayı deneyebilirim

anakartın arkasındaki 3.0 portunu kullanın ve mümkünse dongle ekranın altında falan olsun. bende şarj ve bağlanmama problemi var ve yazılımdada her zaman pil dolu olarak görünüyor. f/p olarak bakarsak bu paraya anca bu kadar olurdu zaten.

bu arada nadiren bende de anlık takılmalar oluyor. uyku moduna geçmesinden dolayı değil. kullanırken de sanki dongle inaktif olmuş gibi saniyelik gidip geliyor. dert etmiyorum. binlerce lira versem sorun ederdim de 700 liraya aldığım kablosuz mouse a da pek laf etmek gelmiyor içimden. bir mekana gitsem zaten yemeğe bu kadar para öderim.

Başka bi TYPE C kablosu ile dene düzelecek...

anakartın arkasındaki 3.0 portunu kullanın ve mümkünse dongle ekranın altında falan olsun. bende şarj ve bağlanmama problemi var ve yazılımdada her zaman pil dolu olarak görünüyor. f/p olarak bakarsak bu paraya anca bu kadar olurdu zaten.

Bi ben ve tanıdıklarım mı sorunsuz kullanıyor arkadaş :D

Arkadaşlar bilgilendirme geçeyim fareyi iade ettim ve başka satıcıdan aynısını tekrar sipariş verdim gelen fareyi de yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum.
  • Diğerinde yaşadığım takılma donma problemi bunda yaşanmıyor
  • Gelen farenin bağlantı kablosu çok daha kaliteli
  • Şarj istasyonu daha ağır ve yapışkanları daha kaliteli gözüküyor
  • Son olarak diğer farede sol tuş basılıyken tekerleği döndürdüğümde gıcırtı oluyordu takılıyordu o problemde yok.
Yani anladığım kadarıyla farede revizyonlar olmuş yada ben doğru satıcıdan satın almamıştım.

Arkadaşlar bilgilendirme geçeyim fareyi iade ettim ve başka satıcıdan aynısını tekrar sipariş verdim gelen fareyi de yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum.
  • Diğerinde yaşadığım takılma donma problemi bunda yaşanmıyor
  • Gelen farenin bağlantı kablosu çok daha kaliteli
  • Şarj istasyonu daha ağır ve yapışkanları daha kaliteli gözüküyor
  • Son olarak diğer farede sol tuş basılıyken tekerleği döndürdüğümde gıcırtı oluyordu takılıyordu o problemde yok.
Yani anladığım kadarıyla farede revizyonlar olmuş yada ben doğru satıcıdan satın almamıştım.
Ucuza aldık diye ben çok sorun etmemiştim ama bendede oluyor h.o hocam

Ajazz AJ159P modeli var dock olan, bir kere bile takılma donma vs olmadı, en fazla uyku moduna geçiyor o kadar. 1000 liradan ilana koydum alan yok. :peepo1:

O sıkıntı olunca direkt mouseun altına bakın yeşil ışık yanıyorsa mouse 2.4ghz bağlantısı stabil olmadığı anlamına gelir. Işık yoksa pil azaldığındandır. Yeşil yanıyorsa dockun masadaki konumunu değiştirin kablosuyla vesaire oynayın düzeliyor. Sürekli başıma gelen bir sorun olmadığı için kalıcı bir çözüm bulamadım. Ajazzda genel bir problem bu, port değiştirmek işe yaramıyor.

Geri