Neler Yeni

AJAZZ AJ159 Pro takılma problemi iade ve alternatif mouse önerisi

sinyorita

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Emre
Aynı sorun bendede var hocam maalesef, ara sıra olduğu için ve 5-10 saniye sürdüğü için çok umursamadım. 8k Hz kullanıyorum ondan mı diye 1k Hz'ye çektim ama o sebepten değilmiş

Anakartta bi ayar yaparsan pc kapalıyken şarj olabiliyor, zaten 10 dakkada fulleniyor bi video açsan şarja koysan dolcak. Boklamak için boklamışsın. Takılma içinde önce işlemcini sorabilir miyim? Sonrasında ise tüm usb portlarında dener misin? Bazı usb portlarında uyumsuzluk yapabiliyor

Ne boklaması ne anlatıyorsun sen sorunu yaşamamışsın görmemişsin gelmiş burda sorun yaşayanları suçluyorsun

forzabagimlisi

80+ Bronze
Aynı sorun bendede var hocam maalesef, ara sıra olduğu için ve 5-10 saniye sürdüğü için çok umursamadım. 8k Hz kullanıyorum ondan mı diye 1k Hz'ye çektim ama o sebepten değilmiş

Ne boklaması ne anlatıyorsun sen sorunu yaşamamışsın görmemişsin gelmiş burada sorun yaşayanları suçluyorsun

Kardeş ikinizde diğer ortak olan şey okuma özürlü olmanız, ben şarj konusunda demişim okuman yok mu?

chade

80+ Bronze
O durumu farkettim o problem değil benimki bildiğin mouse kullanırken yavaşlıyor yani dpi düşmüş gibi oluyor bir kaç saniye sonra düzeliyor
bir arkadaş şarjı azalınca yaşanıyor demiş. belki ondan da olabilir. ben her mouse u kullanmadığım durumda standına koyuyorum. tuvalete gitsem bile o birkaç dakikalık arada şarjda duruyor. hiç şarjı azalmadığı için evet bu sebepten oluyor diyemem.

ahmttt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ahmet Şenlik
bir arkadaş şarjı azalınca yaşanıyor demiş. belki ondan da olabilir. ben her mouse u kullanmadığım durumda standına koyuyorum. tuvalete gitsem bile o birkaç dakikalık arada şarjda duruyor. hiç şarjı azalmadığı için evet bu sebepten oluyor diyemem.
benim problemi redditte falan da gördüm bir kaç yerde daha okudum şansıma böyle denk gelmiş olabilir mi diye düşünüyorum yani o fiyata başka iyi mouse yok tekrar almayı deneyebilirim

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Murat Cemal
anakartın arkasındaki 3.0 portunu kullanın ve mümkünse dongle ekranın altında falan olsun. bende şarj ve bağlanmama problemi var ve yazılımdada her zaman pil dolu olarak görünüyor. f/p olarak bakarsak bu paraya anca bu kadar olurdu zaten.

chade

80+ Bronze
bu arada nadiren bende de anlık takılmalar oluyor. uyku moduna geçmesinden dolayı değil. kullanırken de sanki dongle inaktif olmuş gibi saniyelik gidip geliyor. dert etmiyorum. binlerce lira versem sorun ederdim de 700 liraya aldığım kablosuz mouse a da pek laf etmek gelmiyor içimden. bir mekana gitsem zaten yemeğe bu kadar para öderim.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,618
İsim
Hacı
Başka bi TYPE C kablosu ile dene düzelecek...

forzabagimlisi

80+ Bronze
anakartın arkasındaki 3.0 portunu kullanın ve mümkünse dongle ekranın altında falan olsun. bende şarj ve bağlanmama problemi var ve yazılımdada her zaman pil dolu olarak görünüyor. f/p olarak bakarsak bu paraya anca bu kadar olurdu zaten.

Bi ben ve tanıdıklarım mı sorunsuz kullanıyor arkadaş :D

Top Bottom