Neler Yeni

AJAZZ AJ159APEX bugün geldi

TahinPekmez

80+ Silver
ben aldıktan sonra stok bitti hocam :D sarj kaç gün dayanıyor
sona kalmışsın ama dona kalmamışsın 😃
3 gün oldu kullanıyorum. ama akşamları 3 saat kadar. daha bilmiyorum ne kadar var. 4000hz de kullanıyorum.

Esekk02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Murat
gıcırdama sorunu gün geçtikçe azalıyor hocam azalmazsa da internette bazı modlar mevcut kağıt bant ya da yağlamak gibi ama bence biraz süre verin
sorun değil hocam kullandıkça azalıyorsa kullanıp azalmasını beklerim

Freix

80+ Bronze
hocam iyi mouse benziyor özellikleri falan olsun şimdi 2 3 ay a da monitör alıcam eğer mouse iyi fiyata satarsam monitör almam şuan ki paramla 1 ay a falan düşücek ama mouseda kullanmak istiyorum sizce ne yapmalıyım
monitör çok çok acil değilse 2/3 ay sabredilebilir. böyle bir mouse iyi fiyata aldın elinde tutmak mantıklı olabilir.

Spectre_zz

80+ Bronze
gıcırdama yeni batchde yok benim son gelen siyahta kutuyu açtığığmda bile yoktu gıcırdama, eskilerde var gıcırdama

Freix

80+ Bronze
güzel monitör indirimi yakalarsan acıma bu arada sat gitsin

Esekk02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Murat
monitör çok çok acil değilse 2/3 ay sabredilebilir. böyle bir mouse iyi fiyata aldın elinde tutmak mantıklı olabilir.
o kadar acil değil hikayeli oyunlara tekrar başlamak istiyorum fakat yeni monitörle o yüzden biraz daha dayanabilirim

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Shoto Todoroki
Arkadaşlar AJAZZ AJ159APEX bugün geldi mouse 636tl ye almıştım. Az öncede kutusunu açtım inceliyordum ve merak ettiğim bazı sorular var.

Öncelikle mouse elime göre gayet iyi az önce oyunada girdim aim falan gayet kolay alıp rahatlıkla vurabiliyorum(valorantda) bazı sorularım var

öncelikle mouse şarjı ne kadar dayanıyor kaç saat sürüyor ve kaç saatte de doluyor
bide mouse da sağ tık da az bişey gıcırdama var.

tabi ki fiyatına göre bunlar sorun değil sadece yazdım bunları yanlış anlaşılmasın.

son olarak sormak istediğim de mouse satmak istemiyorum ama oldu ki satmak istesem kaça satılır

yardımcı olanlara teşekkürler şimdiden
öncelikle 8k hz de mouse un şarj performansını hiç beğenmedim uzun bi kullanım sunmuyor o yüzden 4k hz e çektim ben.gıcırdama sorunu sadece siyah renkte hiç yok galiba benimki siyah ve gıcırdama sorunu yok siyah olup da gıcırdayan görmedim hiç hep mavi ve turuncuda o sorun var.Satmak istesen de şuan sahibinden de falan 1800 civarına koyuyorlar ama bilmiyorum satılır mı satılmaz mı.

Spectre_zz

80+ Bronze
öncelikle 8k hz de mouse un şarj performansını hiç beğenmedim uzun bi kullanım sunmuyor o yüzden 4k hz e çektim ben.gıcırdama sorunu sadece siyah renkte hiç yok galiba benimki siyah ve gıcırdama sorunu yok siyah olup da gıcırdayan görmedim hiç hep mavi ve turuncuda o sorun var.Satmak istesen de şuan sahibinden de falan 1800 civarına koyuyorlar ama bilmiyorum satılır mı satılmaz mı.
ben 1300 e sattım kanka onlar satamaz satılmıyo o paraya

Esekk02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Murat
hocam 8k hz değil de 2 varsa 2k veya 1k da kullanmayı düşünüyorum çünkü fazla hz sorun çıkarıyormuş galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,770
Üyeler
161,491
Son üye
v123
Top Bottom