Neler Yeni

AJAZZ AJ159APEX bugün geldi

Esekk02

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Murat

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,202
İsim
yusuf ecer
hangisi kumar mesela o yazdıkların mı
Onlar haricinde de var tabi ki. Demek istediğim şu; bir mouseta her şey sensör,switch değildir. Butik firmalar bu ürünleri düşük fiyatlara satabilmek için maaliyetten kısmak zorunda. Bok gibi qcden geçiriliyorlar. Evet gerçekten güzel mouselar var fakat 10mousetan 3-4tanesi sorunluysa bu hatayı kullanıcı ödememeli. TRde bu tarz butik ürünleri satan tek yer wraith ve anasayfada kutusu-jelatini açılmış ürünler iade edilemez yazıyor :D Amazon vs gibi yerlerde olsa tabi ki önerilebilecek modeller var, al sorunlu kusurlu mu iade et tekrar al. Ayrıca son zamanlarda bi hafif mouse pazarlaması çıktı :D GICIIIIR GICIIIR gıcırdıyor çoğu kopya. İyi mouse : stabil ve eline oturan mousetur. 60gra kadar yeterince okey ağırlık tarafı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam en iyisi artık odaya bi filtre takar kullanırız ya :D altı delik tasarım çok hoşuma gitmişti aslında hem ağırlıktan tasarruf oluyo :D ama işte encoder bile alttan göründüğü için dediğiniz sorun olabilir
Alt için stickerlar vardı ama, aşındığında bulunur mu bilmiyorum tekrar :D

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
umut
Onlar haricinde de var tabi ki. Demek istediğim şu; bir mouseta her şey sensör,switch değildir. Butik firmalar bu ürünleri düşük fiyatlara satabilmek için maaliyetten kısmak zorunda. Bok gibi qcden geçiriliyorlar. Evet gerçekten güzel mouselar var fakat 10mousetan 3-4tanesi sorunluysa bu hatayı kullanıcı ödememeli. TRde bu tarz butik ürünleri satan tek yer wraith ve anasayfada kutusu-jelatini açılmış ürünler iade edilemez yazıyor :D Amazon vs gibi yerlerde olsa tabi ki önerilebilecek modeller var, al sorunlu kusurlu mu iade et tekrar al. Ayrıca son zamanlarda bi hafif mouse pazarlaması çıktı :D GICIIIIR GICIIIR gıcırdıyor çoğu kopya. İyi mouse : stabil ve eline oturan mousetur. 60gra kadar yeterince okey ağırlık tarafı.

Alt için stickerlar vardı ama, aşındığında bulunur mu bilmiyorum tekrar :D
hocam kendimiz böyle evrensel boyut alıp keserek yapıştıramaz mıyız ya :D grip tape gibi

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,202
İsim
yusuf ecer
hocam kendimiz böyle evrensel boyut alıp keserek yapıştıramaz mıyız ya :D grip tape gibi
Olur tabi ya niye olmasın .D Ben takıtntılıym sadece, olması gerektiği gibi olmalı diye :D

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Shoto Todoroki
ben 1300 e sattım kanka onlar satamaz satılmıyo o paraya
bende sanmıyorum ama o fiyata koyuyorlar diye dedim.

hocam 8k hz değil de 2 varsa 2k veya 1k da kullanmayı düşünüyorum çünkü fazla hz sorun çıkarıyormuş galiba
yok. 8k da bile takılma yok mühteşem her şey ama hz i arttırdıkça şarj performansı düşüyor.

Top Bottom