- Konu Sahibi Konu Sahibi
çok teşekkürler hocamaçılıyor ama ordan dongle çıkmıyor kutu içerisinden gelen dock var onu kullanın hem şarj istasyonu hem de dongle olarak kullanıyor o aparat
çok teşekkürler hocamaçılıyor ama ordan dongle çıkmıyor kutu içerisinden gelen dock var onu kullanın hem şarj istasyonu hem de dongle olarak kullanıyor o aparat
rica ederimçok teşekkürler hocam
Onlar haricinde de var tabi ki. Demek istediğim şu; bir mouseta her şey sensör,switch değildir. Butik firmalar bu ürünleri düşük fiyatlara satabilmek için maaliyetten kısmak zorunda. Bok gibi qcden geçiriliyorlar. Evet gerçekten güzel mouselar var fakat 10mousetan 3-4tanesi sorunluysa bu hatayı kullanıcı ödememeli. TRde bu tarz butik ürünleri satan tek yer wraith ve anasayfada kutusu-jelatini açılmış ürünler iade edilemez yazıyorhangisi kumar mesela o yazdıkların mı
Alt için stickerlar vardı ama, aşındığında bulunur mu bilmiyorum tekrarhocam en iyisi artık odaya bi filtre takar kullanırız yaaltı delik tasarım çok hoşuma gitmişti aslında hem ağırlıktan tasarruf oluyo
ama işte encoder bile alttan göründüğü için dediğiniz sorun olabilir
hocam kendimiz böyle evrensel boyut alıp keserek yapıştıramaz mıyız yaOnlar haricinde de var tabi ki. Demek istediğim şu; bir mouseta her şey sensör,switch değildir. Butik firmalar bu ürünleri düşük fiyatlara satabilmek için maaliyetten kısmak zorunda. Bok gibi qcden geçiriliyorlar. Evet gerçekten güzel mouselar var fakat 10mousetan 3-4tanesi sorunluysa bu hatayı kullanıcı ödememeli. TRde bu tarz butik ürünleri satan tek yer wraith ve anasayfada kutusu-jelatini açılmış ürünler iade edilemez yazıyorAmazon vs gibi yerlerde olsa tabi ki önerilebilecek modeller var, al sorunlu kusurlu mu iade et tekrar al. Ayrıca son zamanlarda bi hafif mouse pazarlaması çıktı
GICIIIIR GICIIIR gıcırdıyor çoğu kopya. İyi mouse : stabil ve eline oturan mousetur. 60gra kadar yeterince okey ağırlık tarafı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alt için stickerlar vardı ama, aşındığında bulunur mu bilmiyorum tekrar![]()
Olur tabi ya niye olmasın .D Ben takıtntılıym sadece, olması gerektiği gibi olmalı diyehocam kendimiz böyle evrensel boyut alıp keserek yapıştıramaz mıyız yagrip tape gibi
bende sanmıyorum ama o fiyata koyuyorlar diye dedim.ben 1300 e sattım kanka onlar satamaz satılmıyo o paraya
yok. 8k da bile takılma yok mühteşem her şey ama hz i arttırdıkça şarj performansı düşüyor.hocam 8k hz değil de 2 varsa 2k veya 1k da kullanmayı düşünüyorum çünkü fazla hz sorun çıkarıyormuş galiba