Neler Yeni

AJAZZ AJ159APEX bugün geldi

Spectre_zz

80+ Bronze
bende mavi olan var elime küçük geldi. omen reactorden geçince malzeme kalitesi de pek iyi değil gibi. sağ tuşta hafif gıcırtı bende de var. acaba satsam mı diyorum ama bir daha böylesini de bulamam çok kararsız kaldım :/
yani kanka yalan olmasın tek olayı dock dock a da kimse gif koymaya ugrastıgını dusunmuyom 2 gun sonra varlıgını bile unutuyon zaten direkt wraithtten dragon fly dah mantıklı en azından gıcırdama yok

Esekk02

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Murat
bende mavi olan var elime küçük geldi. omen reactorden geçince malzeme kalitesi de pek iyi değil gibi. sağ tuşta hafif gıcırtı bende de var. acaba satsam mı diyorum ama bir daha böylesini de bulamam çok kararsız kaldım :/
evet böyle zor alınır şu gıcırdama çok az bişey var o geçse sorun yok da bilmiyorum

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
umut
hocam mouse 3 4 gün kullansam geçer mi sizce ilk baştaki gibi değil ama hafif bi gıcırdama var yinede
şans işi hocam geçebilir bazı arkadaşlar kullandıkça geçtiğini söylerken bazıları ise 1 aydır geçmediğini söylemiş denemek görmek lazım

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
umut
direkt switchin icine sıkmak gerek mouse un icini acmadan nası becermişler
tuşun alt kısmından sıkan kişiler vardı onları okumuştum ama bana kalırsa da ürünün içini açıp gerekli bölgeyi yağlamak daha iyi ve güvenilir çözüm olacaktır wd40 konusunu riskli buluyorum

Hermitus

80+ Bronze
yani kanka yalan olmasın tek olayı dock dock a da kimse gif koymaya ugrastıgını dusunmuyom 2 gun sonra varlıgını bile unutuyon zaten direkt wraithtten dragon fly dah mantıklı en azından gıcırdama yok
dediğiniz model kaç para sensör vs aynı mı gif olayı geçici doğru.

Spectre_zz

80+ Bronze
dediğiniz model kaç para sensör vs aynı mı gif olayı geçici doğru.
sensörü 3395 galiba da makina misin kanka sanki, sensör satış taktiği oynayışına bi etkisi olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

bakma apex satıldı da yani 750tlye mouse yok bunda dock bile var diye satıldı yoksa cacık

Hermitus

80+ Bronze
bence blazing sky modeline yönelmen daha doğru olur 8k dongle ile geliyor dragonfly modeli 1khz ama o kasada da gıcırtı problemi olabilir biraz şans işi oluyor yine @freygasm
hocam sıkıntı şu ben bu tarz fareleri kullanamıyorum elime küçük geliyor. şuanki kullandığım fareye bakarsanız dediğimi anlarsanız
1732735946808.png

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
umut

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,202
İsim
yusuf ecer
hocam şu anlık bulamadım ama belki @freygasm daha iyi bir fikriniz var mıdır?
Normal tıklarken ama her tıklamada olmuyor 3 4 tıklamada 1

Kağıt bant yönteminin Videosu ya da linki bar var mı
Benim sol click şuan içine göçer gibi çöküyo :D
Clickle switch arasına elektrik bandı takıp click rattleı çözenler oluyo ama henüz denedim, bugün elime ulaştı.

Spectre_zz

80+ Bronze
https://wraithesports.com/products/vgn-atk-blazing-sky-x1-wireless-mouse
bu model aslında bildiğim kadarıyla büyük videolarını falan da izleyebilirsiniz daha doğru öneriyi freygasm hocam yapar bence ama bu ürününde stoğu tükenmiş
apex çok abartıldı ya bu wraitteki ürünler de gayet iyi

Benim sol click şuan içine göçer gibi çöküyo :D
Clickle switch arasına elektrik bandı takıp click rattleı çözenler oluyo ama henüz denedim, bugün elime ulaştı.
seninki çok kötüymüş kanka ne renkti seninki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,405
Üyeler
164,136
Son üye
Rezan
Top Bottom