Neler Yeni

AJAZZ AJ159APEX bugün geldi

Esekk02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Murat
bende ise taş gibi hocam kasada ya da clicklerde gıcırdama yok peki nasıl bir gıcırdama açılı bastırınca mı yoksa normal tıklarken bile oluyor mu ?
bende şuan gitti nedense az önce gıcırdıyorken şuan gıcırdamıyor garip :D

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
umut
kanka çok dandik hissettiriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bi daha gelse satmak için bile almam turuncu ya da mavi
hocam nasıl ya :D bana gelen ürün farklı mı tabi teknoloji şans işidir ama da v3 prodan geçtim kaplaması daha iyi bile hissettirdi click sesleri falan çok tatlı ürünün.

Spectre_zz

80+ Bronze
hocam nasıl ya :D bana gelen ürün farklı mı tabi teknoloji şans işidir ama da v3 prodan geçtim kaplaması daha iyi bile hissettirdi click sesleri falan çok tatlı ürünün.
kanka ben gıcırdayanı yolladım sattım zaten şimdiki siyah tertemiz maşallah

benim şansıma değil direkt tüm turuncular öyle

kısaca altında dongle bölmesi olan eksi modeller diyeyim daha iyi olur

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
umut
tıklarken direkt, bi de parmagını tustan cekerken de geri tepiyor cok kotu
bende sadece mesela sol tuşun en sol köşesinden 40 50 derece bir açıyla bastırırsam gıcırdama yapıyor onu da heralde encoder bölgesine temas edecek kadar ittirdiğim için olduğunu düşünüyorum ya da tuşun en dip köşesinden 2 parmağımla bir sol bir sağ bastırırsam click sallanıyor ve yine gıcırdama sesi çıkarıyor ama bu saydıklarım gündelik kullanımda asla yapmayacağım şeyler o yüzden benim için sorun yok da v3 pronun kasası bile sıktırınca gıcırdamalar olabiliyordu

Spectre_zz

80+ Bronze
bende sadece mesela sol tuşun en sol köşesinden 40 50 derece bir açıyla bastırırsam gıcırdama yapıyor onu da heralde encoder bölgesine temas edecek kadar ittirdiğim için olduğunu düşünüyorum ya da tuşun en dip köşesinden 2 parmağımla bir sol bir sağ bastırırsam click sallanıyor ve yine gıcırdama sesi çıkarıyor ama bu saydıklarım gündelik kullanımda asla yapmayacağım şeyler o yüzden benim için sorun yok da v3 pronun kasası bile sıktırınca gıcırdamalar olabiliyordu
dogrudur kanka

ben deliriyorum ya param yok diye sadece 1 tane siyah alabildim şu an 7k var stok yok çıldırmalık yani

gelse stoğa siyah vallaha kredi çekicem şaka değil alabildigim kadar alacam

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
umut
kanka ben gıcırdayanı yolladım sattım zaten şimdiki siyah tertemiz maşallah

benim şansıma değil direkt tüm turuncular öyle

kısaca altında dongle bölmesi olan eksi modeller diyeyim daha iyi olur
hocam turuncu olanı kullanmadım ama mavi olanı test ettim ve bir arkadaşıma hediye ettim. Alt kısmında dediğiniz gibi dongle bölmesi vardı ama yine sorun yok kasası clickleri falan gündelik kullanımda gıcırdı yapmayan modeldi. Belki turuncu modelinde olan bir sorundur

oEnesQlf

80+ Silver
bende ise taş gibi hocam kasada ya da clicklerde gıcırdama yok peki nasıl bir gıcırdama açılı bastırınca mı yoksa normal tıklarken bile oluyor mu ?
Normal tıklarken ama her tıklamada olmuyor 3 4 tıklamada 1

gıcırdama sorunu gün geçtikçe azalıyor hocam azalmazsa da internette bazı modlar mevcut kağıt bant ya da yağlamak gibi ama bence biraz süre verin
Kağıt bant yönteminin Videosu ya da linki bar var mı

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
umut
dogrudur kanka

ben deliriyorum ya param yok diye sadece 1 tane siyah alabildim şu an 7k var stok yok çıldırmalık yani

gelse stoğa siyah vallaha kredi çekicem şaka değil alabildigim kadar alacam
hocam benim de canım çekiyor demeyin öyle :D alasım geliyor ama stoğa gelmez gibi ya ben de fazla para harcadım bu ürünlere monitör alacaktım monitör parasını ekipmanlara harcadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
enes hünkar
gıcırdama bendede mevcut hala geçmedi 1 ay oldu. şarj ı 8khz de oyun/günlük kullanımda 2.5 gün gidiyor. şarj süresi 4-5 saate yakın.

Hermitus

80+ Bronze
bende mavi olan var elime küçük geldi. omen reactorden geçince malzeme kalitesi de pek iyi değil gibi. sağ tuşta hafif gıcırtı bende de var. acaba satsam mı diyorum ama bir daha böylesini de bulamam çok kararsız kaldım :/

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
umut
wd40 falan sıkarak çözen arkadaşlarda vardı durumu bu işi wd40 yerine daha doğrusu yağlayarak çözmekte olabilir arkadaşlar ama henüz kesin bir bilgi veremem

Top Bottom