- Konu Sahibi Konu Sahibi
bende şuan gitti nedense az önce gıcırdıyorken şuan gıcırdamıyor garipbende ise taş gibi hocam kasada ya da clicklerde gıcırdama yok peki nasıl bir gıcırdama açılı bastırınca mı yoksa normal tıklarken bile oluyor mu ?
bende şuan gitti nedense az önce gıcırdıyorken şuan gıcırdamıyor garipbende ise taş gibi hocam kasada ya da clicklerde gıcırdama yok peki nasıl bir gıcırdama açılı bastırınca mı yoksa normal tıklarken bile oluyor mu ?
hocam nasıl ya bana gelen ürün farklı mı tabi teknoloji şans işidir ama da v3 prodan geçtim kaplaması daha iyi bile hissettirdi click sesleri falan çok tatlı ürünün.kanka çok dandik hissettiriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bi daha gelse satmak için bile almam turuncu ya da mavi
kanka ben gıcırdayanı yolladım sattım zaten şimdiki siyah tertemiz maşallahhocam nasıl ya bana gelen ürün farklı mı tabi teknoloji şans işidir ama da v3 prodan geçtim kaplaması daha iyi bile hissettirdi click sesleri falan çok tatlı ürünün.
bende sadece mesela sol tuşun en sol köşesinden 40 50 derece bir açıyla bastırırsam gıcırdama yapıyor onu da heralde encoder bölgesine temas edecek kadar ittirdiğim için olduğunu düşünüyorum ya da tuşun en dip köşesinden 2 parmağımla bir sol bir sağ bastırırsam click sallanıyor ve yine gıcırdama sesi çıkarıyor ama bu saydıklarım gündelik kullanımda asla yapmayacağım şeyler o yüzden benim için sorun yok da v3 pronun kasası bile sıktırınca gıcırdamalar olabiliyordutıklarken direkt, bi de parmagını tustan cekerken de geri tepiyor cok kotu
dogrudur kankabende sadece mesela sol tuşun en sol köşesinden 40 50 derece bir açıyla bastırırsam gıcırdama yapıyor onu da heralde encoder bölgesine temas edecek kadar ittirdiğim için olduğunu düşünüyorum ya da tuşun en dip köşesinden 2 parmağımla bir sol bir sağ bastırırsam click sallanıyor ve yine gıcırdama sesi çıkarıyor ama bu saydıklarım gündelik kullanımda asla yapmayacağım şeyler o yüzden benim için sorun yok da v3 pronun kasası bile sıktırınca gıcırdamalar olabiliyordu
hocam turuncu olanı kullanmadım ama mavi olanı test ettim ve bir arkadaşıma hediye ettim. Alt kısmında dediğiniz gibi dongle bölmesi vardı ama yine sorun yok kasası clickleri falan gündelik kullanımda gıcırdı yapmayan modeldi. Belki turuncu modelinde olan bir sorundurkanka ben gıcırdayanı yolladım sattım zaten şimdiki siyah tertemiz maşallah
benim şansıma değil direkt tüm turuncular öyle
kısaca altında dongle bölmesi olan eksi modeller diyeyim daha iyi olur
Normal tıklarken ama her tıklamada olmuyor 3 4 tıklamada 1bende ise taş gibi hocam kasada ya da clicklerde gıcırdama yok peki nasıl bir gıcırdama açılı bastırınca mı yoksa normal tıklarken bile oluyor mu ?
Kağıt bant yönteminin Videosu ya da linki bar var mıgıcırdama sorunu gün geçtikçe azalıyor hocam azalmazsa da internette bazı modlar mevcut kağıt bant ya da yağlamak gibi ama bence biraz süre verin
hocam benim de canım çekiyor demeyin öyle alasım geliyor ama stoğa gelmez gibi ya ben de fazla para harcadım bu ürünlere monitör alacaktım monitör parasını ekipmanlara harcadımdogrudur kanka
ben deliriyorum ya param yok diye sadece 1 tane siyah alabildim şu an 7k var stok yok çıldırmalık yani
gelse stoğa siyah vallaha kredi çekicem şaka değil alabildigim kadar alacam
hocam şu anlık bulamadım ama belki @freygasm daha iyi bir fikriniz var mıdır?Normal tıklarken ama her tıklamada olmuyor 3 4 tıklamada 1
Kağıt bant yönteminin Videosu ya da linki bar var mı