Neler Yeni

AJAZZ AJ159APEX bugün geldi

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,202
İsim
yusuf ecer
bence blazing sky modeline yönelmen daha doğru olur 8k dongle ile geliyor dragonfly modeli 1khz ama o kasada da gıcırtı problemi olabilir biraz şans işi oluyor yine @freygasm
Blazing sky f1 redditte youtubeda gıcırtısıyla ünlü :D Reviewlarda bile gıcırdıyor mouse :D X1 daha güvenli olur ama shape farklı. Furylevel z1 veya mchoose a5 pro daha mantıklı 1.5-2k bandında. Mouseu hafif yapıcaz diye bokluyo butik firmalarxd
Mesaj otomatik birleştirildi:

apex çok abartıldı ya bu wraitteki ürünler de gayet iyi

seninki çok kötüymüş kanka ne renkti seninki
Wraithtte lamzu ürünleri ve pulsarın yeni ürünleri hariç iyi qc'den geçen ürün yok. Blazing sky, sora v2, beastx hepsi hayvan gibi qc sorunu olan ürünler. Bu tarz ürünleri amazon gibi iade edebileceğiniz satıcılar olmadığı sürece önermiyorum. Kimse aldığı sıfır üründe kumar oynayıp serviste 15gün mouse beklemek istemez.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
umut
Blazing sky f1 redditte youtubeda gıcırtısıyla ünlü :D Reviewlarda bile gıcırdıyor mouse :D X1 daha güvenli olur ama shape farklı. Furylevel z1 veya mchoose a5 pro daha mantıklı 1.5-2k bandında. Mouseu hafif yapıcaz diye bokluyo butik firmalarxd
f1 gördüm hocam 35 gram yapmak için gıcır gıcır plastik kasa oluyor ama x1 modeli daha büyük olduğu için önerdim

Spectre_zz

80+ Bronze

Wraithtte lamzu ürünleri ve pulsarın yeni ürünleri hariç iyi qc'den geçen ürün yok. Blazing sky, sora v2, beastx hepsi hayvan gibi qc sorunu olan ürünler. Bu tarz ürünleri amazon gibi iade edebileceğiniz satıcılar olmadığı sürece önermiyorum. Kimse aldığı sıfır üründe kumar oynayıp serviste 15gün mouse beklemek istemez.
kanka dragonfly var

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
umut

bi lamzu çekmek lazım aslında en temizi

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,202
İsim
yusuf ecer
f1 gördüm hocam 35 gram yapmak için gıcır gıcır plastik kasa oluyor ama x1 modeli daha büyük olduğu için önerdim
Kasa gıcırtısı kısmen ağır kasalarda engelleniyor ama sonrasında click rattle,pre-post travel durumları var :D Apex 56gr yeterince okey bir ağırlık çok hafif değil ama gördüğün gibi click gıcırdıyor:D

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
umut
Kasa gıcırtısı kısmen ağır kasalarda engelleniyor ama sonrasında click rattle,pre-post travel durumları var :D Apex 56gr yeterince okey bir ağırlık çok hafif değil ama gördüğün gibi click gıcırdıyor:D
bu clicklere çözüm lazım ya

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,202
İsim
yusuf ecer
kanka dragonfly var
Hah onun hakkını yedim, bütçesi olmayana lokum gibi. Ama tutup da 3k-4k bütçede butik mouse: KUMAR.

bi lamzu çekmek lazım aslında en temizi
Lamzunun qc iyi de altı delik :D TOZ KAÇAR diye anksiyete tutuyo bende. Toz sensörü sapıttırabiliyo altı kapalı mouselarda bile yaşadım zamanında .D

Spectre_zz

80+ Bronze
Hah onun hakkını yedim, bütçesi olmayana lokum gibi. Ama tutup da 3k-4k bütçede butik mouse: KUMAR.

Lamzunun qc iyi de altı delik :D TOZ KAÇAR diye anksiyete tutuyo bende. Toz sensörü sapıttırabiliyo altı kapalı mouselarda bile yaşadım zamanında .D
hangisi kumar mesela o yazdıkların mı

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
umut

hocam en iyisi artık odaya bi filtre takar kullanırız ya :D altı delik tasarım çok hoşuma gitmişti aslında hem ağırlıktan tasarruf oluyo :D ama işte encoder bile alttan göründüğü için dediğiniz sorun olabilir

Esekk02

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Murat
hocam şu ajazz aj159 apex in driver indirme linkini atabilicek bi reis var mıdır ya

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
umut
hangisi kumar mesela o yazdıkların mı
sora v2, wl , atknın yeni serisi , vxe mad r tarzı ürünler kumar hocam wl aralarında belki daha iyi olabilir ama diğerleri plastik ve ağırlıkları çok düşük bunlarda doğru yoldan kasa gıcırtısı tarzı sorunlar yaratmış oluyor

hocam şu ajazz aj159 apex in driver indirme linkini atabilicek bi reis var mıdır ya
https://www.a-jazz.com/en/h-col-118.html
soldakini indirin

Esekk02

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Murat
sora v2, wl , atknın yeni serisi , vxe mad r tarzı ürünler kumar hocam wl aralarında belki daha iyi olabilir ama diğerleri plastik ve ağırlıkları çok düşük bunlarda doğru yoldan kasa gıcırtısı tarzı sorunlar yaratmış oluyor

soldakini indirin
teşekkürler hocam

soldakini indirin
hocam bide bu mouse altında dongle bölmesi var açılıyor mu ora hani bilmiyorum o yüzden soruyorum

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
umut
teşekkürler hocam

hocam bide bu mouse altında dongle bölmesi var açılıyor mu ora hani bilmiyorum o yüzden soruyorum
açılıyor ama ordan dongle çıkmıyor kutu içerisinden gelen dock var onu kullanın hem şarj istasyonu hem de dongle olarak kullanıyor o aparat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,400
Üyeler
164,134
Son üye
ChavoYolda
Top Bottom